angst voor de tandarts

Author:
gerdatop1959
Posted:
wo, 08/22/2012 - 09:19
Wil even wat kwijt. Ben jaren niet naar de tandarts geweest wegens ontzettende angst. Via een vriend werd ik geadviseerd om contact op te nemen met ******. Deze tandarts werkt uitsluitend onder narcose. In zijn pas geopende kliniek ben ik in juni en juli behandeld en volledig gesaneerd. Dit was voor mij al een super overwinning, eindelijk geen pijn meer en ik durf mijn tanden weer te laten zien. Daarna ben ik op advies van ****r begonnen met angst therapie EMDR bij *****. Inmiddels ben ik 4 sessies verder en gisteren voor het eerst naar mijn eigen tandarts in Lelystad geweest voor een controle. Had wel een "knoopje" in mijn maag maar..................ik ben geweest, heb niet overgegeven en de tandarts heeft gewoon in mijn mond mogen kijken. Er is dus echt wel een toekomst voor een angst haasje als ik "was"
cdctandzorg

Wat fijn om te lezen dat je zulke stappen hebt genomen om over je angst heen te komen! Angst voor de tandarts kan je leven zo beheersen, aangezien je gebit zo'n belangrijk onderdeel is. Heel veel succes met het vervolg van je reis om helemaal van je angst af te komen! :wink:
vr, 08/24/2012 - 08:56 Permalink
loupgarou

hallo ik ben een meisje van 14 en ik heb echt een vreselijke angst voor de tandarts ik ben ongeveer 2 of 3 jaar niet meer geweest en ik ga ook niet meer vreselijk
alle tandartsen die ik heb gehad waren de duivel uit hel ze deden me alleen maar pijn zelfs met een controle!!!
de laatste keren dat ik bij een tandarts geweest ben heb ik hem goed tussen gehad ik heb hem geschopt en geslagen omdat hij meteen met een boor aan kwam lopen en ik waarschuwde hem dat ik een vreselijke angst voor de tandarts heb en zei lariekoek ik ben de aardigste tandarts die er is nou dat zag ik ik heb hem 3 keer onder de gordel getrapt en 2 keer de verdoving uit zijn handen geslagen en 5 keer de praktijk uit gevlucht omdat mijn moeder weigerde van tandarts te veranderen tot ze me hoorde gillen van angst en pijn en de voor de 5 keer de praktijk uit rende maar we moesten wel veranderen van TA omdat hij me niet meer wou behandelen hij zei letterlijk ik heb nog nooit zo'n kind uit de hel ze leek wel een wolf en een paard zo hard trapte en beet ze me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: STRIJD GEWONNEN!!!
za, 09/15/2012 - 10:19 Permalink
suus2102

Ik ben al bijna 10 jaar niet bij de tandarts geweest. En ben bang dt ik er wel aan moet gaan geloven. Dus weet iemand in de buurt van Zeewolde een goede en eem begrip volle tandarts? Ik heb pijn en nare smaakjes in me mond. Maar ik ben tegen Narcose.
zo, 09/16/2012 - 20:22 Permalink
kwakman30

hallo ik ben een meisje van 14 en ik heb echt een vreselijke angst voor de tandarts ik ben ongeveer 2 of 3 jaar niet meer geweest en ik ga ook niet meer vreselijk
alle tandartsen die ik heb gehad waren de duivel uit hel ze deden me alleen maar pijn zelfs met een controle!!!
de laatste keren dat ik bij een tandarts geweest ben heb ik hem goed tussen gehad ik heb hem geschopt en geslagen omdat hij meteen met een boor aan kwam lopen en ik waarschuwde hem dat ik een vreselijke angst voor de tandarts heb en zei lariekoek ik ben de aardigste tandarts die er is nou dat zag ik ik heb hem 3 keer onder de gordel getrapt en 2 keer de verdoving uit zijn handen geslagen en 5 keer de praktijk uit gevlucht omdat mijn moeder weigerde van tandarts te veranderen tot ze me hoorde gillen van angst en pijn en de voor de 5 keer de praktijk uit rende maar we moesten wel veranderen van TA omdat hij me niet meer wou behandelen hij zei letterlijk ik heb nog nooit zo'n kind uit de hel ze leek wel een wolf en een paard zo hard trapte en beet ze me STRIJD GEWONNEN!!!

whahahahahaahaahaha a

en nu al een andere td?
do, 09/20/2012 - 14:20 Permalink