"Angst-tandarts".

Author:
Scorpio
Posted:
zo, 11/20/2005 - 02:19
De "Angst-tandarts", wanneer IS iemand eigenlijk een angst-tandarts????

Ik ben 'n paar weken geleden naar een angst-tandarts geweest met eeen onstoken voortand (Deze tandarts had ik via deze site gevonden!).
Het bleek echter geen tandarts te zijn die zich optelde als een speciale angst-tandarts!
Het was een tandartsenpraktijk met meerdere Russische tandartsen en andere Russische medewerksters. Men voerde geen ècht gesprek over de behandeling die moest gebeuren en ze spraken tijdens de -pijnlijke behandeling onderling Russisch met elkaar (waar ik natuurlijk geen woord van verstond).
Dit was dus nu bepaald geen ervaring waar ik op zat te wachten...

Ik ben al zo'n jaar of drie/vier niet meer naar de tandarts geweest en ben dus op zoek naar een èchte angst-tandarts!
Mijn vraag is dus: Kan iedere tandarts -die patiënten nodig heeft- zich "zomaar" aanmelden als angst-tandarts?
princess

Hallo,

Misschien handig als je even van te voren info had ingewonnen, dat heb ik ook gedaan toen ik van ta veranderde. Vaak kom je al weten wat te weten van de maniet waarop de assistente je te woord staat en verder gewoon alles vragen wat je op je "lijstje"hebt.

succes, Princess
zo, 11/20/2005 - 07:01 Permalink
Scorpio

De assistente was een vriendelijke Surinaamse (de enige die goed Nederlands sprak) en háár had ik aan de lijn voor het maken van de afspraak.
Het was een acute situatie omdat ik hevige pijn had. Geen tijd dus om even-vrijblijvend-een-gesprekje-te-voeren. En dan ga je dus voor alle zekerheid(!) af op een tandarts die te boek staat als: Angst-tandarts.
zo, 11/20/2005 - 18:15 Permalink