als de dooood !!!

Author:
thelastv8
Posted:
wo, 02/04/2004 - 08:45
ps :

trouwens..ik schaam me ook dood voor de tandarts..zoals het er nu uit ziet..

ik ben ruim 9 maanden geleden bij een prothese kliniek geweest,en die man was hartstikke aardig en rustgevend zeg maar...die had een plan opgezet enzo..MAAR moet ik wel eerst 1000 euro hebben..want hun zitten niet bij het ziekenfonds aangesloten..aangezien ik niet zomaar ff 1ooo euro uit me mouw haal,gaat dit ook weer op zijn beloop...is toch gewoon erg ?

vreemde tandarts durf ik dus niet heen uit schaamte...

en dan schaam ik me ook nog voor het feit DAT ik me dus daar weer voor schaam..

haha snappen jullie het nog ?

ik zel fniet meer geloof ik
GONNY 40

HOI CHANTIE je hoef je eigen niet schamen bijna alle mensen hier op het forum hebben angst en juist daardoor vaak verwaarlozing van het gebit een goede tandarts heeft daar begrip voor het belangrijkste is dat je de stap hebt gezet door te bellen en een afspraak te maken veel suc6 vrijdag en bedenk wel de klant is koning groetjes GONNY
wo, 02/04/2004 - 09:25 Permalink
thelastv8

hoi gonny,

bedankt voor je reactie...

ja ik weet wel dat ik me niet hoeft te schamen,maar tis moeilijk om het niet te doen..
mijn gebit ziet er echt niet uit..je kan het niet eens een gebit noemen !! bovenkant dan.

nu wilde ik gaan bellen naar die tandarts die dat plan had gemaakt voor mijn bovengebit,maar ik schaam me dus dood omdat ik al 9 maanden niks van meheb laten horen..ik moest 1000 euro bij elkaqar zien te krijgen en dan kon hij met de behandelingen beginnen.maarja aangezien ik gewoon dat geld niet bij elkar krijg,heb ik het maar weer loaten belopen..pfff wat moet ik nou ?

ik wil het zo graag goed hebben...danmaar een boven prothese...maar durf die man gewoon iet te bellen..waarschijnlijk kan ik daar la veel eerder terecht dan vrijdag...erg he ???

groetjes chantie
wo, 02/04/2004 - 09:30 Permalink
GONNY 40

JA MAAR Chantie kun je dan niet van een familielid het bedrag lenen en maandelijks iets terug betalen of zo je kan toch zo ook niet blijven lopen.gr GONNY
wo, 02/04/2004 - 09:58 Permalink
thelastv8

hoi gonny..

goh wou dat dat waar was...dat ik ZO"N familielid had die me het geld kon lenen !!!

maar helaas,nee die zijn er in mijn familie niet..

ik heb NET een mailtje gestuurd naar kerkrade,en de situatie van mijn gebit uitgelegd..en ook wat vraagjes gesteld over de kosten enzo..ben erg benieuwd !!!

moet maar kijken hoe ik aan het geld kom...:eek:)
groetjes
wo, 02/04/2004 - 11:20 Permalink
minique

Hoi Chantie,

Ik begrijp ook niet goed waarom wij bangebroekjes het zo lang laten lopen. Natuurlijk weten we allemaal dat het er niet beter van wordt, maar we steken graag ons kop in het zand. Ik ging zelf na een jaar of 5 weer naar een tandarts, maar alleen omdat ik vond dat ik voor de kinderen het goede voorbeeld moest geven. Later kwam pas het gevoel dat ik het voor mezelf deed.

Verder, over je schaamte: ik denk dat iedereen die een tijd niet bij de tandarts is geweest dat gevoel wel kent. Ik denk ook dat het niet nodig is. De t.a. bij wie ik terecht kwam, zei ronduit dat hij het in me te prijzen vond dat ik na zo'n tijd de stap weer had genomen. Ik denk dat er tegenwoordig veel tandartsen zijn die er zo over denken. Probeer er dus zelf ook op die manier naar te kijken.

Tja, het geld: ik kan me voorstellen dat je zo'n bedrag niet zomaar kunt ophoesten. Ik begrijp dat je niet zo goed naar een vreemde tandarts durft, maar aan de andere kant: als een vreemde t.a. je ook kan helpen EN het wordt vergoed door het ziekenfonds... Dan zou ik dat toch eens gaan overwegen (gemakkelijk gezegd, hoor, nu ik grotendeels over mijn angst heen ben, vroeger dacht ik er ook niet zo over). Misschien is Kerkrade een optie voor je, maar er zijn vast ook 'gewone' tandartsen bij wie je terecht kunt en die je over je angst kunnen helpen.

Groetjes,
minique
wo, 02/04/2004 - 13:32 Permalink
lizza

Hoi,
Als je zo'n groot bedrag niet in een keer kunt (vooruit)betalen, ga naar sociale dienst in je buurt en leg je probleem uit, neem alle papieren van tandarts mee (vraag hem zonodig een plan/kosten lijstje)ziekenfondspasje,etc, ze kunnen wellicht het geld voor je voorschieten of aantandarts direct betalen, en in sommige gevallen zelfs vergoeden.

En je niet schamen, hé, bedenk dat je met iets goeds voor jezelf bezig bent, en dat je straks met een mooi gebit heel tevreden en trots op jezelf kunt zijn! :wink:
wo, 02/04/2004 - 14:15 Permalink