.

Author:
Louisette
Posted:
di, 01/27/2004 - 21:46
bericht edit>
Moon

Ik vind het heel moeilijk om je hier feedback op te geven.
Allereerst vind ik het erg knap van je dat je zo'n relatief persoonlijke brief op het internet zet.

Feedback op je brief... Ik moet eerlijk zeggen dat ik er behoorlijke moeite mee had om de brief te lezen. Wat wil je bereiken met deze brief? Na wat ik eruit begrijp wil je de brief sturen als mededeling, zodat ze wat kunnen veranderen aan de manier waarop ze met hun (nieuwe) patiënten omgaan.

Ik zou daarom de brief alleen laten gaan over de dingen die er in die praktijk zijn voorgevallen. Aan wat er allemaal aan vooraf is gegaan heeft die tandarts niets. Als je chemo iets te maken heeft met je tandarts angst is het functioneel om het erin te zetten, anders is het volledig nutteloze informatie.
Waarom kies je ervoor om dingen in gedetailleerde vorm neer te zetten. Deze brief kan veel korter. Beschrijf wat er is gebeurd in korte bewoordingen en laat je eigen mening weg. Maak bv. één alinea waarin je weergeeft wat je gevoel was op dat moment en meer niet. Gewoon meer feitelijk maken.
Deze brief heb je naar mijn idee geschrven vanuit een hoop woede en frustratie en heb je alles erin geschreven wat je kwijt wil.
Ik zou gaan schrappen wat relatief "onbelangrijk" is!

Maar goed, dat is de manier waarop ik het zou doen. Voor alles wat je doet, geldt dat iemand zijn of haar eigen gevoel moet volgen!
Als het jou een goed gevoel geeft om de brief op deze manier op te sturen, moet je dat natuurlijk doen!
do, 01/29/2004 - 13:45 Permalink
minique

Loutje,

Ik heb je zojuist een privebericht gestuurd. Doe ermee wat je wilt en volg uiteindelijk je eigen gevoel.

Groetjes,
minique
do, 01/29/2004 - 13:57 Permalink
Louisette

Allereesrt bedankt voor de reqacties, het is idd een erg emotionele brief na hem een paar x over te hebben gelezen. Ik ga van het weekend hem inkorten en kom erop terug. Ik moet even kijken hoe ik in mn privebericht kom, maar alvast nogmaals bedankt voor het reageren!!!!

Loutje
vr, 01/30/2004 - 09:50 Permalink
Louisette

Ik heb een afspraak aangevraagd om mijn verhaal mondeling te doen om dat ik nu ik wat minder geemotioneerd ben en zie dat die brief inhoudelijk niet goed is.
Wil gewoon mn verhaal kwijt. Inmiddels wel de rekening binnen, maar de foto's nog niet.

wordt vervolgd

groetjes lou
do, 02/05/2004 - 20:01 Permalink
minique

Hoi Lou,

Heel goed! Maar als ik je een tip mag geven: neem een briefje mee waarop je puntgewijs alles wat je wil bespreken hebt geschreven. Zo sta je achteraf niet buiten met het idee van 'verdorie, ik had dit of dat nog willen zeggen'

Succes en ik ben benieuwd hoe het gaat.

Groetjes,
Minique
vr, 02/06/2004 - 07:49 Permalink
Louisette

Hallo allemaal, sorry dat dit zo lang heeft moeten duren, maar PC was gecrashed dus een tijdje zonder gezeten....maar ik ben er weer en met een zeer positief verhaal moet ik bekennen.

Ik heb dus die klacht ingediend en kreeg een afspraak met de eigenaar van de tandartsenpraktijk. Ik heb mn verhaal kunnen doen en ben hierna ontzettend goed geholpen door haar zelf. Ze begreep mn boosheid en teleurstelling en vond ook dat de manier en wijze van die tandarts niet kon en dat dat ook zeer zeker niet de bedoeling was. ik heb ruim een uur met haar gesproken waarbij zij mij de mogelijkheid bood zelf mijn tanden te gaan behandelen e.d.

Ik heb nu per kwartaal schoonmaakbehandelingen en gisteren is er een kies getrokken die echt niet meer te redden was, voor de rest heeft ze mij gezegd dat er nog veel te redden zou zijn met een juiste behandeling e.d.

de manier en wijze waarop ze mij nu 3 keer heeft behandeld maakt van mij een gelukkig mens en wil hierbij aangeven, dat het heel goed is een gesprek aan te gaan bij misstanden zoals bij mij is gebeurd, want als ik dit niet had gedaan was mijn angst nog erger geweest met alle gevolgen van dien, nu heb ik even door de zure appel gebeten, mn vooroordelen opzij gezet en voila!!!

groetjes Lou :smt001
vr, 05/28/2004 - 13:05 Permalink