Zwanger en narcose?

Author:
MAGGY
Posted:
di, 03/30/2004 - 11:04
Ik ben 2 weken geleden in Kerkrade geweest omdat ik weer veel problemen heb, o.a een niet juiste uitgevoerde wortelkanaalbeh. En nu komt het ik ben 13 weken zwanger en in Kerkrade hebben ze gezegd dat ik dan evengoed een narcose kan krijgen en natuurlijk was ik daarmee erg blij maar begin nu te twijfelen. Ook omdat mijn omgeving zegt dat het slecht is etc. Snappen jullie dat ik helemaal de weg kwijt ben nu? Ik zit met tranen in mijn ogen achter de pc, je kunt je afvragen wat slechter is: ontsteking in je mond en met veel stress naar huis tandarts gaan en geheel in paniek raken of narcose behandeling. Mijn vraag is wie heeft hier ervaring mee? of weet er meer van. Heb vanochtend wel mijn huisarts gebeld en die moet ik om 12.00 terug bellen, maar moest dit ook ff van me afschrijven!

Groetjes van Maggy
HelpMe

Je hebt meerder soorten narcoses. Een narcose die je krijgt voor bijv. een operatie aan je darmen ofzo is sterker dan wat je in Kerkrade krijgt. Je wordt bijv. niet beademd, omdat je dat nog zelf kunt doen. Van een sterke narcose kun je ook bijwerkingen hebben (overgeven, concentratieproblemen die enkele weken kunnen duren, enz). Voor zover ik weet horen er bij deze narcose geen bijwerkingen.

Het lijkt me dus geen probleem om de behandeling in Kerkrade te ondergaan. Als je echt nog steeds twijfelt, probeer dan of je de narcotiseur aan de telefoon kunt krijgen. Ik was ook als de dood voor die narcose en heb ze helemaal gek gebeld daar.
wo, 03/31/2004 - 09:08 Permalink