zoveel verhalen

Author:
pippy1970
Posted:
wo, 09/24/2003 - 10:18
ik lees hier zoveel. ik moet 14 oktober voor een intake naar kerkrade. dus al heel erg zenuwachtig. ik kan t niet uit mn hoofd zetten en denk er continue aan. ga er mee naar bed en sta ermee op. met die gedachte. zo bang ben ik!!
ik lees dat vele vaN JULLIE er aL zijn geweest. maar ik lees hier ook veel bij andere onderwerpen dat ze na een behandeling van bv een tand vullen. erge pijn hebben. e dat ze na een week naar hun t.a moeten voor een nabehandeling. zelfs soms voor wortelkanaalbehandeling. nou dat lijkt me dus vreselijk. hoeveel kans is er. dat je daarna vergaat van de pijn. dat je dus alsnog naar een andere t.a moet???
ik heb nu namelijk helemaal geen pijn. maarja durf t bijna niet te zeggen. maar t is hoog nodig dat sommige (3) eruit gehaald worden. ik schaam me er kapot voor. maar de angst is dus zo groot. nu heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt. maar nu beginnen die rare verhalen weer door mn hoofd te spoken. van en wat daarna. dadelijk verga ik van de pijn. en moet ik steeds terug. en als je steeds terug moet naar kerkrade voor een kleine behandeling. en je wilt daarvoor onder narcose,. dan is t natuurlijk onbetaalbaar.
wie weet raad. en heeft t misschien mee gemaakt
groetjes pippy
amber2003

Hoi hoi Pippy ( langkous ? ),
ik zou me niet zo druk maken als ik jou was .
Misschien makkelijker gezegd dan gedaan .
Het intakegesprek is alleen maar een intakegesprek zoals het woord al zegt .
En de mensen die last kregen na behandeling etc. dan zijn alleen maar mensen die toevallig pech hadden gehad .
Maar een kies vullen of een wort.kanaalbeh.
hoeft helemaal geen pijn te doen .
Vond ik niet tenminste .
Voel je toch pijn , dan vraag je wat verdoving bij .
Dus fixeer je niet alleen op de negatieve berichten .
Ik heb 8 okt. een intake , en ben benieuwd .
Ik vind het als je bang bent al heel knap van je dat je de 1e stap hebt gezet .
Als het achter de rug is denk je ; " nou was dat nou alles ?".
Kom op he , doorzetten he !

Amber
wo, 09/24/2003 - 11:11 Permalink
pippy1970

hey amber. ohh moet jij 8 oktober. dus jij bent ook bang ofiet?? van de tandarts?
ja ik ga echt wel proberen door te zetten. al is t met heel erg veel moeite! oooohhhhhhhhhhhhhh wat zal ik blij zijn als t achter de rug is. hoop dat die t.a echt wel aardig is.. durf mn mond nog niet open te doen!!! alleen mn zus weet dat ik naar kerkrade ga. voor de rest helemaal niemand. zelfs mn man niet. ik zeg t pas als alles achter de rug is!! maar mn zus moest ik t wel vertellen. i.v.m het vervoer wat je nodig hebt. als je onder narcose bent geweest.zij vind t wel heel knap. en ze zei ik ga met je mee. ik zal je steunen! maar naar de intake ga ik helemaal alleen.
stel je voor dat de t.a zegt ik kan je niet helpen je moet naar t ziekenhuis. dan ga ik dus echt niet he.
groetjes pippy

[ Dit Bericht is bewerkt door: pippy1970 op 2003-09-24 13:29 ]
wo, 09/24/2003 - 13:28 Permalink
amber2003

Pippy ,
volgens de mensen die al geweest zijn ( te lezen op deze site ) zijn het hele aardige mensen . En dat moet ook wel in een praktijk waar ze gespecialiseerd zijn in angstige mensen .
Als de patient dan zo'n paardeslager tegenover zich zou hebben dan rent hij helemaal weg natuurlijk .
Ik ben juist altijd trouw naar de tandarts geweest . Er is door de jaren vanalles gedaan , dus daar ben ik niet zo bang meer voor . En ik moet ook zeggen dat het altijd wel meeviel .
Maar ja , dan heb ik weer dit en dan weer dat . Ik heb een paar kronen waarvan er 1 door de kaakchirurg verwijderd gaat worden , omdat hij maar blijft ontsteken .
Ik heb het dus helemaal gehad en wil een prothese , maar ben wel bang om alles in 1 keer te trekken . Dus lijkt mij die narcose ideaal . Zodoende .
Maar Pippy , ze sturen je echt niet zomaar naar het ziekenhuis hoor . Ik denk dat ze wel ergere dingen tegenkomen .En aan wie je het wilt vertellen moet je helemaal zelf weten .
Heb wat meer vertrouwen in jezelf en probeer ook nog wat leuke dingen te doen tot 14 oktober en niet alleen aan het gebitje te denken .

Sterkte en ik lees vanzelf weer wat de ontwikkelingen zijn .

Amber
wo, 09/24/2003 - 14:48 Permalink