Zooo vreselijk bang

Author:
jvanree
Posted:
za, 09/13/2008 - 12:10
Hoi,

Ik ben een tijdje weggeweest van het forum, ik weet m'n oude gebruikersnaam niet meer. Anyway ik ben weer terug.

Ik sta inmiddels op de lijst voor een kunstgebit onder narcose (nou ja het trekken dan onder narcose :D )

Alleen heb ik nu een hele dode kies, die half is afgebrokkeld en waarlangs nu (aan de buitenkant van de kaak) een abces is ontstaan. De kies zelf doet geen pijn, het abces wel maar wel dragelijk (geen pijnstillers nodig).

De kies zit los en ik heb vannacht geprobeerd om hem er zelf uit te trekken :oops: (ja ik weet t stom maar ik ben gewoon echt heel bang voor de tandarts) Dat is niet gelukt, hij hangt nog op 2 punten vast aan half vergane wortels en aan het tandvlees. Ik heb de afgelopen week gespoeld met corsodyl en zout water.

Nu moet ik straks (om 6 uur vanavond) naar de weekenddienst voor extractie. En ik ben als de dood want de verdoving aan de buitenzijde van de kies moet dus via het abces erin. :o :( :( :(

Bah ik weet het echt effe niet meer, zit hier helemaal te bibberen en te janken. Heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt en een positieve ervaring?

Groetjes,
Juliet
Shania46

Owjee toch lees het nu pas, hoe is het gegaan???

En niet meer zelf doen hoor voor je het weet ontstaat daardoor nog meer ellende, hoewel ik zelf ook al een keer met een tang in me mond heb gezeten :roll:
Ik ben wel is getrokken met een ontsteking ene keer geen last andere keer deed het wat pijn maar dat weegt niet op tegen de pijn van een ontsteking.

Hoop dat je bent gegaan dat je die moed hebt kunnen opbrengen, zo niet dan niet meer zelf doen hoor.

Heel veel sterkte toegewenst
za, 09/13/2008 - 22:06 Permalink
jvanree

@ Shania46 Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Ik ben gegaan en het is best goed gegaan. De verdoving deed geen pijn en de kies trekken ook niet. Maar toen ging de tandarts nog even met een haakje door de ontsteking harken en dat was wel pijnlijk (maar ook wel nodig dus ik snap wel dat hij het deed). Ik voel me weer een stuk beter. De kies was er trouwens binnen 1 tel uit, hij zat echt superlos.
zo, 09/14/2008 - 00:47 Permalink
Shania46

:smt006 Geweldig!!! Wat goed dat je bent gegaan en wat fijn dat dit meegevallen is, wat je zegt van het haakje heb ik ook keer gehad is inderdaad niet prettig maar wel nodig.

Ben blij dat je opgelucht bent en dat de kies eruit is :D Super gedaan.

Sterkte met de napijn die er misschien is maar ook dat gaat weer over.
zo, 09/14/2008 - 01:33 Permalink