zoek een angsttandarts

Author:
droopy
Posted:
ma, 11/04/2002 - 12:56
Hallo allemaal,
Ik ben heel erg bang voor de tandarts en ik durf niet te gaan. Ik zoek een angsttandarts maar ik weet niet waar zo'n tandarts zit. Ik woon in de buurt van Haarlem.
Groetjes van Nathalie.
Moon

Hoi,

allereerst wil ik tegen je zeggen dat ik het heel knap van je vind dat je ondanks je angst toch naar de tandarts gaat!

Meestal hebben angsttandartsen een hele lange wachtlijst. Er zijn ook hele goede gewone tandartsen. Ik ben zelf ook vrij angstig, maar heb een gewone tandarts. Je kan natuurlijk altijd in je omgeving rondvragen wat ieders ervaringen met de tandarts zijn!

Anders staan er op deze site ook heel veel tandartsen!
Sterkte
Groetjes Monique

[ Dit Bericht is bewerkt door: Moon op 2002-11-04 19:08 ]
ma, 11/04/2002 - 19:08 Permalink
Maurice

Wij zijn ook niet zo tandarts gangers. Maar wij hebben wel gezegd, dat wij angst hebben. Daar hij ons tandarts rekening mee. Mijn vriendin bijvoorbeeld moet niks hebben van de boor, maar toch doet de tandarts bepaalde dingen, waardoor ze toch mijn vriendin kan behandelen. Het kost wel wat meer tijd, voor die behandeling. Een andere voorbeeld volgende week gaan mijn vriendin naar de tandarts, voor een brugbehandeling. De tandarts leg haar eerst uit wat er gaat gebeuren, en laat haar dan een gipsmodel zien, waar de kronen/brug op zitten. Ze haalt die dan ervan af, om mijn vriendin te laten zien waarom de kiezen zo geboord moeten worden. Dan is mijn vriendin al een stuk gerust gesteld. Onze tandarts komt uit belgie, ze is ook nog een vrouwelijke tandarts. Maar wij mogen heel blij zijn met haar, ze is heel aardig, en heeft geduld met je. Maar goed, je moet toevallig net de goede vinden/treffen. Die dat ook doet, je rustig uitleggen, en tijd en enegie erin steken. Ik ben eens benieuwd met je.

Groetjes Maurice.
ma, 11/04/2002 - 20:17 Permalink