Yessss , eindelijk.......

Author:
Me2
Posted:
ma, 09/17/2007 - 15:06
Pfffff.....

Eindelijk heb ik m net gebeld , mijn tandarts waar ik vanaf begin 2004 niet meer geweest ben. Na een heel pakje Lucky Strike de moed maar bij elkaar geveegd. Toch maar gewoon mijn eigen tandarts , samen met mn vriendin die sinds 2001 niet meer is geweest , en onze dochter van 3 die ook voor het eerst gaat!

Ik heb veel aan dit forum gehad , het heeft me geholpen mn moed te verzamelen , bij mij is het een beetje angst , maar het merendeel gewoon laksheid , nu mijn dochter ook echt moet , is het voor ons allemaal een goeie reden om te gaan , geen gez..k meer!
Mijn vriendin is dus wel echt bang , heb ik gemeld bij die vriendelijke dame aan de receptie , ik dacht laten we dan bij de vrouwelijke tandarts gaan , mmmm.....die had pas eind oktober tijd. Ik dacht zolang wachten we niet meer , nu gelijk een concrete afspraak binnen een week.

Even van me afschrijven (reageer alleen als je vindt dat dit een goeie stap is :D ) zoals iedereen dat ook een beetje doet.

Ik heb er bijna gewoon zin in , heb een gaatje in mn kies , dus daar wil ik ook zo snel mogelijk vanaf. Is het voor kinderen nog redelijk vinden jullie om met de 3 jaar te gaan??

Een weekje goed aan de gang nu :smt001 , ik vind het ergste bijna dat gezeur dat je waarschijnlijk aan je kop krijgt waar je de afgelopen 4 jaar hebt uitgehangen , al zal mijn vriendin zich over hele andere dingen druk maken , daarom ook lekker met zn 3en , heb je vast een beetje steun aan elkaar.

Poehpoeh , eindelijk zover........nog 8 nachtjes wakker liggen!!
Dominiek

hoihoi!!!

Met dat gezeur aan je kop zal het wel meevallen hoor :D
De tandarts vroeg het aan mij ook.. wanneer ik voor de laatste keer geweest was.. Dus ik zei: "Jaartje of 4 geleden..." :D
Ze wilde alleen weten of ik in de tussentijd nog bij een andere tandarts was geweest.. Voor de rest kon het haar weinig schelen geloof ik :D

Als je het eng vind, is het inderdaad goed dat van te voren te melden... Wat mij tijdens de behandeling heel erg heeft geholpen, is dat ik aan haar gevraagd had of ze bij elke handeling precies wilde zeggen wat ze ging doen... Dat scheelde echt!!!

Heel veel succes in ieder geval!!!
Oja, in verband met het doorbreken van de melkkiezen wordt geadviseerd kinderen vanaf 3 a 4 jaar mee te nemen naar de tandarts. Google het anders even.. :)

Groetjes,
Dominiek
ma, 09/17/2007 - 15:34 Permalink
Me2

Hoi bedankt voor je reactie , en toch hoor ik sommige mensen wel roepen , mijn kind ging al mee naar de tandarts toen ze 2 was??? Vond ik al vroeg , maar wat betreft de kleine zitten we wel op schema?

Mijn tandarts ken ik nog als een betrokken iemand dus zal wel iets meer worden dan de vraag wanneer ben je geweest. Maar we zien het wel....
ma, 09/17/2007 - 16:24 Permalink
Dominiek

2 jaar vind ik wel vroeg hoor....
Als je op internet zoekt naar 'kinderen' en 'vanaf welke leeftijd naar de tandarts' zie je dat de meeste tandartsen ouders adviseren dat vanaf 3 a 4 jaar te doen...

Helemaal op schema dus :D

Maareh, een betrokken tandarts heeft ook wel weer zn voordelen.. ach.. Hij zal vast niet boos op je worden ;)
ma, 09/17/2007 - 18:05 Permalink
hello jozefien

Vind echt dat het forum geweldig werkt doet om mensen over de streep te trekken, vertel er ook altijd over....zegt het voort....!!!Goed dat jullie gaan! :smt041 probeer niet de angst aan de kleine te laten merken. vanaf 2jr is een goede leeftijd omdat ze dan spelenderwijs wennen aan het tandjes laten kijken, maar met 3 jr ben je er mooi op tijd bij hoor! maak er gewoon een gezellig feestje van. je vriendin kan eventueel van VSM wat Plantival tabletjes slikken, helpt echt een beetje tegen de zenuwen! allemaal veel plezier bij de tandarts :wink: :smt006
ma, 09/17/2007 - 18:37 Permalink
Me2

Ik mag ook wel zeggen dat dit forum mij (lees: ons) voor 80% over de streep heeft getrokken om weer te gaan en er deze keer iets van te maken , zoals ik al ergens ander in een onderwerp las; lekker ieder halfjaar , heel burgerlijk naar de halfjaarlijkse controle en lekker waardeloze boekjes lezen in de wachtruimte , Can't wait....

Er worden toch prijzen gegeven voor beste internetsites en internetforums (of fora?) , WAAR KAN IK STEMMEN....

Nog even :smt001 en dan slapen ,morgen nog maar 7 nachtjes!

Eerst nog even de aankomende zenuwen van me af roken....

Bedankt voor de reacties , ik zal eenieder die problemen heeft , op wat voor manier dan ook met de tandarts , dit forum aanraden!
ma, 09/17/2007 - 21:14 Permalink
Me2

Nou zenuwachtig dagke hoor , nog 1 nachtje slapen en morgenvroeg gaan we.......
Zal blij zijn als het 11 uur is , weten we allemaal waar we gebitswijs staan :wink: .

Ben benieuwd , nog maar even een paar sigaretjes roken..........

Zal jullie morgen weer op de hoogte brengen!
ma, 09/24/2007 - 13:40 Permalink