YESS!! BEN EINDELIJK GEWEEST!!

Author:
Caro
Posted:
wo, 05/21/2003 - 10:39
Yess!!, ben geweest, moest vandaag naar de tandarts ommijn voortanden te laten doen, en een vulling die uit een kies was gevallen, is er weer ingezet, ..IK HEB NU MOOIE TANDEN!!!

Ben zo blij,...en leuker nog, ik ben nu volledig gesaneerd,du spas over half jaar terug komen,..

nou ik was wel bang, en heb gezegd, dat ik bang was voor de verdoving, hij vertelde waar hij ze ging inbrengen , namelijk onder de bovenlip, en dat hij het langzaam zou doen, dat die druk minder pijnlijk zou zijn tijdens het inspuiten...
Dus ik verwachtte pijn, ik wacht nog moet ik zeggen, want t deed geen zeer...

je kon het vergelijken, met dat iemand met een nagel langs mijn neus naar mijn lip ging, en ik dacht ..jee heb ik me hier nou zo druk over lopen maken??
Maar ik voelde wel dat slijpen etc, vergelijkbaar met als je ineens in koud ijsje hapt, maar dat is maar even...

heb totaal 3 kwartier in stoel gezeten, eerst verdoofd, toen onder di ekies opgelapt, en toen boven aan voortanden begonnen, en ik herkende mijn eigen tanden niet meer, zo mooi gedaan, ..net als in die bladen, voor en na...prachtig gewoon..

nou nu nog es vragen hoe duur zo,n blinkertje kost op een tand..haha.

ik ben erg blij met mijn tanden, en heb de tandarts uitvoerig bedankt voor zijn kunstwerk, want dat vind ik, om van lelijke tanden binnen een uur mooie tanden te maken, wow!!

oke, mijn angst is niet totaal weg, maar die angst waardoor ik niet meer naar de tandarts ging, is weg, ik zal never niet van blijdschap in een stoel springen..maar t resultaat is echt de moeite waard.
enne ,..dat binnen een uurtje..fantastisch hoor.

Groeten Caro
ArrowGirl

Hey Caro!

Goed zeg,dat je bent geweest!
Gelukkig is het meegevallen en ben je weer helemaal blij en is je angst een beetje weg.
Ik zit hier nog steeds moet te verzamelen om te bellen om een afspraak te maken.
En dat wilde ik toch eigenlijk zo snel mogelijk doen,vandaag of anders morgen (zal dus wel morgen worden... :grin: )

Geniet van je "nieuwe" ik! En nu nog het blinkertje dan ben je d'r helemaal! :grin:

Groetjes Natascha!
wo, 05/21/2003 - 11:30 Permalink
Caro

thx, voor de reacties.ja ben ook wle trots op mijzelf,.

en arrowgirl gewoon bellen, jullie zeiden ook tegen mij dat ik ff moest doorzetten en bellen, dus jij ook..haha of heb je inmiddels al gebeld?

let me know

groetjes Carla
za, 05/24/2003 - 08:28 Permalink
ArrowGirl

Hoi Caro!

Nou,ik heb dus nog steeds niet gebeld. Ik sta nog steeds doodsangsten uit als ik er alleen maar aan denk dat ik moet bellen ( en dan denk ik nog niet eens aan wat er moet gebeuren).
Dus nog geen vooruitgang hier wat dat betreft. Maar als het zover is laat ik het weten. En ik hoop echt dat dat maandag is want ik wil mijn zelfvertrouwen wel weer eens een zetje in de goede richting geven.
Dus... to be continued! :grin:

Groetjes Natascha
za, 05/24/2003 - 08:46 Permalink
Caro

ik had dat ook, angst om te bellen, want t was dan zo definitief, heb de afspraak 3x verzet, en 1keer gewoon niet geweest, tot ik me boos maakte en dacht wat zullen w enu krijgen zeg, ik wil dit niet, ik wil mooie tanden...en dankzij jullie antwoorden dat ik maar e smoest doorzetten, omdat ik er later blij mee zou wezen heb ik de stoute schoenen aangetrokken...en gebeld en gegaan,..daarom zet ik juist mijn blijheid op dit forum omdat emn dan kan zien, zi eje wel...zo kan t ook..

en ik was ook erg bang hoor, en ben nu nog steeds niet echt zonder bangheid, maar tis niet meer zo panisch als eerst..ik zette me erover heen, en heb t uitvoerig met mijn tandarts besproken, en hij had t over muren die je optrekt, en daarom probeert hij t zo luchtig mogelijk te benaderen, ...want zelfs mijn tandartssss is bang voor een behandeling hahahaha, ja echt waar, hij vind t ook naar, en er gebeurt niets zonder verdoving zegt hij..dus ja..hij zei wees es rustig, wij zijn toch ook rustig, ik moest toen erg lachen en zei hoe zou dat komen?hij zegt, voor mij is t makkelijk praten aan deze kant van de stoel, maar als ik er zelf inlig wordt t ook anders..voor mij gaf dat een gevoel van begrip.dat hij goed wist wat ik voelde,en verder werden er wel grapjes gemaakt over totale overgave...enfin zal er maar niet over uitweiden, maar de humor doorbrak iets..en t komt omdat hij zich opstelde als mens..enniet als ik ben de arts..

dus arrowgirl..ik zeg nu wat men tegen mij zegt.. BELLEN!!! haha

succes Caro
za, 05/24/2003 - 09:25 Permalink
telanggewacht

Kortweg, hulde:) Je had mijn thread ook al verrijkt met een vergelijkbare opmerking maar ik zie dat het bij jou net zo op z'n plaats is:)

Ik zou echt iedereen die nog met angst voor de tandarts zit zo graag op het hart willen drukken om toch rond te vragen bij mensen hoe hun ervaring met hun tandarts is, qua verdoving en vrijwel pijnloze behandelingen. Het kan namelijk echt, zonder dat er van een angsttandarts wordt gesproken. Ik realiseer me ook meteen dat dit niet helpt tegen angst voor het geluid van de boor, of het aanzien van de apparatuur, maar toch, het loont zo ontzettend om jezelf tegen te komen ná een bezoek aan de tandarts. Echt geweldig Caro, dat je ook het licht hebt gezien (het voelt bijna als een evangelie;))

tlg
zo, 05/25/2003 - 01:40 Permalink
Caro

ja, t licht hing letterlijk 3 kwartier boven mijn gezicht in de vorm van een lamp van de tandarts, ..haha..nee grapje hoor, ik snap je wel, ja ik ben verlost..(om ff in de evangelie termen te blijven)
zo, 05/25/2003 - 07:23 Permalink