Yes, ben weer geweest, voel me wel erg trots nu hoor!!

Author:
angsthaasje1970
Posted:
ma, 03/15/2004 - 18:16
Hallo allemaal,

Zo, we zijn weer geweest vandaag. De wkb moest worden gedaan, nadat hij een aantal weken geleden mijn kies had geopend om de rotzooi eruit en de druk ervanaf te krijgen. Nadat ik weer lekker onder het lachgas lag, is hij begonnen en ik moet zeggen.. het viel me mee!! Het deed nog wel wat zeer aan de kant waar de ontsteking zat, maar verder heb ik NIETS gevoeld! Helemaal niets! En dat terwijl ik zo'n 4.5 week geleden nog 's-nachts wakker lag van de pijn in die rotkies. Ik moet nu nog 2x terug. 8 april gaat hij de kies prepareren voor de kroon en krijg ik de noodkroon (pffffft, 1.5 uur!! in die stoel.. blergh!!), en dan twee weken daarna (waarschijnlijk eerder) worden mijn noodkronen omgezet in definitieve kronen en ben ik klaar. Omdat ik ook zo ontzettend bang ben voor het haakje, gaat hij volgende keer (onder verdoving jaja) mijn tandsteen met een boortje verwijderen...

Dus ik ben weer opgelucht en erg blij!

Groetjes, Martine
bange annelies

Fijn om te horen dat het is meegevallen.
Woensdag moet ik ook en ik ben blij om te horen dat een wkb meevalt, waarschijnlijk moet dat ook gedaan worden woensdag, als het nog nut heeft.
ma, 03/15/2004 - 19:15 Permalink
angsthaasje1970

Echt Annelies, het viel me 10000000% mee. Ik voelde niet eens dat hij met die ragertjes in mijn kiezen bezig was. Dusseh... ik voel me wel een held hoor :smile: Zo voel jij je waarschijnlijk ook woensdag! Sterkte he!!!
ma, 03/15/2004 - 19:17 Permalink