Woensdag controle............pffffff

Author:
biancka
Posted:
vr, 06/05/2015 - 20:07
Oh oh oh.....je zou toch denken dat ik als 41 jarige vrouw nu wel gewoon naar de tandarts zou kunnen gaan. Nee hoor.......lig al anderhalve week of wakker of ik neem 2 xanax pillen om een beetje te kunnen slapen. Vorig jaar moest ik een wkb ondergaan maar dat heb ik niet gedaan na een verschikkelijke wkb ervaringen een aantal jaren geleden en dat krijg ik niet meer uit mijn hoofd. Heb nu een andere tandarts die een andere wkb methode gebruikt maar toch..........durf niet !! Alle emoties die je je maar kunt voorstellen gieren door mijn lichaam en ik word er niet vrolijker van. Heb dinsdag de mondhygieniste al afgezegd zodat ik alleen maar naar de controle hoef en sneller weer weg ben !!! Eigenlijk was ik ook van plan om de tandarts af te zeggen maar mijn verstand zegt dan toch dat dat niet zo verstandig is.

Ik kan alleen maar hopen dat ik geen gaatje heb of iets dergelijks en dat ik ook geen kiespijn etc krijg en dan weer zo'n 5 maanden angstvrij ben......tot de nieuwe controle weer in zicht komt. Is echt een aanslag op mijn gezondheid dit !!
biancka

En het is weer achter de rug. In de wachtkamer kwamen de traantjes. Ja, stress moet er een keer uit natuurlijk. Was snel aan de beurt en er werd een foto gemaakt om te zien hoe het er met de onsteking voorstaat. Niks veranderd en ik heb geen pijn........mooi, niks aan doen dus. Er moest wel tandsteen worden verwijderd en heel toevallig had mijn mondhygieniste een plekje vrij en ik kon meteen doorlopen. Was ik er ook meteen vanaf.

Volgende afspraak staat weer.........op naar 6 januari 2016. Tot die tijd maar goed :smt001
do, 06/11/2015 - 12:43 Permalink