woensdag ben ik klaar!!!

Author:
nina
Posted:
ma, 06/28/2004 - 09:56
Hallo allemaal.

Net als vele anderen ben ik een stille lezer. Ik schrijf nooit zo snel iets. Nu is het woensdag weer zover voor mij, tweede keer onder narcose en dan helemaal klaar!! De vorige keer, een aantal weken terug, zijn er 4 kiezen getrokken en is mijn voortand weer netjes gemaakt. Vroeger als klein kind ben ik gevallen en toen brak die voortand door tweeen. De tandarts had ik al 4 jaar niet meer gezien dus nodig was het zeker. Woensdag vullen ze nog wat gaatjes bij en maken ze het allemaal grondig schoon en dan............KLAAR!!!!!!

Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan allemaal. Het is nu 2 maanden terug dat ik mijn intake had en kijk nu eens...nog even en klaar ben ik en heb weer gezonde tandjes om de hele zomer mee te pronken:-)) en nog langer natuurlijk!!!

Iedereen die nog moet..............heel veel succes! Ze zijn zo lief in kerkrade............
Bedankt allemaal, zonder dat jullie er erg in hebben trekken jullie vele mensen over de streep. Door alle berichten en alle lieve woorden van iedereen hier op dit forum. Toppie!!!!!!

Lieve groetjes Nina
kaatje

Hoi Nina,

jij ook bedankt voor je positieve bericht!! Ik moet donderdag namelijk naar Kerkrade en ik ben nu al op van de zenuwen maar inderdaad, als het allemaal achter de rug is, dan kunnen we met een stralend en gezond gebit weer de zomer in!

Veel liefs en groetjes, Kaatje
ma, 06/28/2004 - 10:05 Permalink
thané

Lieve Nina,

Wat fijn dat je toch je vehaal hier hebt willen delen. Door zulk soort verhalen krijgen mensen weer hoop, ook jou verhaal draagt daar aan bij!

Heerlijk dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in Kerkrade, woensdag ga je er dan vast met een wat beter gevoel naar toe. Lekker idee hé dat je er dan weer een poosje vanaf bent.

Nogmaals bedankt voor je verhaal en heel veel succes Woensdag! Laat je nog even weten hoe het je is vergaan?

Liefs Thané
ma, 06/28/2004 - 10:45 Permalink
Arthi

Hallo allemaal.

Ik ben de partner van Nina. Zelf heb ik geen angst voor de tandarts, maar ik heb van dichtbij een bangerikje mee mogen maken.
Zoals ze zelf al schreef, zijn er een aantal kiezen getrokken. Achteraf gezien heb ik me nog meer druk gemaakt dan haar. Ik was zo ontzettend bang dat ze veel pijn zou hebben, maar niets bleek minder waar. Het was dus voor haar de ideale oplossing, lekker slapen en niets merken.
As woensdag gaan we voor de 3e keer (2e behandeling) en dan is ze klaar. Is haar gebit weer helemaal netjes en kan ik onzettend trots op haar zijn dat ze het toch allemaal even heeft geflikt !!

Gr. Arthi
ma, 06/28/2004 - 11:35 Permalink
nina

Hoi,

Ik moet er om kwart voor 11 zijn ! Erg lekker ivm de narcose. De eerste keer moest ik rond 2 uur en dan duurt dat "niet eten" best wel lang!

Van de naald heb ik werkelijk niks gevoeld en daarna.................weet ik niks meer. 1,5 uur later werd ik huilend wakker. Dat zullen de emoties geweest zijn, heb echt geen idee meer daarvan. Ik vertelde dat ik zo blij was.....maar ook dat weet ik allemaal niet meer. In de auto kwam ik pas echt goed bij. Heerlijk dat het op die manier kan.

Ik zal zeker mijn verhaal weer doen na woensdag. Deze keer geen kiezen trekken alleen maar vullen en schoonmaken. De eerste keer viel alles al zo'n 100%mee dus ik hoop woensdag weer!!!

Jullie kanjers kunnen dit ook!!!!!!!

Liefs Debbie
ma, 06/28/2004 - 11:38 Permalink
Missy66

Lieve Nina...

Wat heerlijk he meissssss en wat een uitkomst die narcose voor "ons" bangerikjes...
Woensdag is jou dag kanjer en dan ben je er heerlijk vanaf, heb jij een stralende mooie lach en kan je lachend de zomer in...
Heel erg goed dat je toch ook hier je verhaal hebt geplaatst meissss een ander die nog moet gaan kan daar misschien kracht uitputten, zoals jij dat op jou manier deed...

Heel veel sterkte en alle liefsss voor woensdag wij denken aan je meissss
Carin
ma, 06/28/2004 - 12:03 Permalink
Missy66

Lieve Arthi...

Jou berichtje kon het mijne zijn... (althans van mijn vriend hihi)
Mijn vriend heeft pcies hetzelfde, totaal zelf niet bang voor de tandarts, vaak zelfs nog geen verdoving nemend...
Maar met het angstzweet in de handen naast mij staan en in de wachtkamer zitten... en zich rot schrikken als de behandeling wat uitloopt (wat mij twee keer overkwam)
Ik heerlijk slapen van niets wetend en stralend slaap dronken wakker worden hihi...

Ik ben ook 2 keer in Kerkrade onder narcose geweest (10 & 18 mei jl)
en op 14 juni ffies op controle omdat er bij mij 12 kiezen getrokken waren en toen heb ik even advies gevraagd over hoe ik het zo willen laten opvullen...

Heel erg fijn ook jou berichtje hier te lezen en fijn dat Nina een goede steun aan je heeft...
Liefssss enne speciaal voor jou ook woensdag heel veel sterkte hoor, ook aan jou wordt gedacht...

Liefss Carin
ma, 06/28/2004 - 12:08 Permalink
minique

Zeg, zoeken wij die mannen soms uit... Die van mij is ook al absoluut niet bang voor de tandarts, maar leeft wel heel erg met mij mij. Hij wilde zelf eens een voorbereiding voor een brug op een levende tand laten doen zonder verdoving. Alleen wilde de tandarts daar niet aan meewerken... Omgekeerde wereld dus!

Nina, hartstikke goed dat je je positieve verhaal hier doet. Ik hoop dat anderen er kracht uit kunnen putten.
Nog even een paar spannende dagen voor jou en dan kan je weer breeduit lachen. Ik ga voor je duimen hoor, woensdagochtend!

:smt006 Monique
ma, 06/28/2004 - 13:22 Permalink
nina

Hoi,

Vaak genoeg lees ik al die lieve woordjes van iedereen, nu zijn ze voor mij bedoeld!! Wat een schatten allemaal op dit forum! Dank jullie wel.

Liefs Nina.
ma, 06/28/2004 - 13:50 Permalink
kaatje

Zeg, zoeken wij die mannen soms uit... Die van mij is ook al absoluut niet bang voor de tandarts, maar leeft wel heel erg met mij mij.


Nou Minique, ik denk dat je helemaal gelijk hebt! Die man van mij gaat er bijna lachend heen en hij komt lachend weer thuis. Daarbij heeft hij ook nog een prachtig kaarsrecht eenkleurig gebit met hier en daar 1 vulling ofzo... En gelukkig is hij ook een grote steun. Voorheen durfde ik met hem niet eens over mijn gebit te praten maar ja, op een gegeven moment moest ik het dan toch vertellen en hij reageerde er superpositief op!

Oh jee Nina, ik was je helemaal vergeten veel sterkte te wensen voor overmorgen... :oops:
Dus bij deze!

Liefs, Kaatje
ma, 06/28/2004 - 14:18 Permalink
admin

Dag allemaal,

Dan zal ik wel de uitzondering op de regel zijn. Hier is het dus net anders om. Ik sterf (stierf) van de zenuwen en mijn vrouwtje taalt er helemaal niet naar als ze moet verschijnen. Dus het kan ook andersom. Maar blij dat we wel steun hebben van onze wederhelft. Stel je voor wij moest alles alleen doorstaan??????????????????????????????????
En Minique, die van jouw is een bikkel. Fijn dat hij je zo steund. maar zelf als profkonijntje dienen is wel heel erg heldhaftig. Hier staalt de liefde voor jou toch wel van af........

Succes allemaal,

Marcel;
di, 06/29/2004 - 22:40 Permalink
nina

Hoi allemaal!!!!!

Ik ben nog niet zo lang thuis maar kon het niet laten om gelijk even een berichtje te tikken voor jullie! Nou, kwart voor 11 had ik de afspraak staan en om kwart voor 11 ging ook echt het infuusje erin. Eigenlijk had ik daar niet op gerekend omdat ik dat uit een eerdere ervaring heb meegemaakt en ik het ook eens op dit forum gelezen had dacht ik. Maar goed ik allang blij, hoe eerder hoe beter op zo'n moment. Nog sneller voor mijn gevoel dan de vorige keer lag ik al heerlijk in dromenland. Half 1 ongeveer kwam mijn man binnen. Tot 12 uur waren ze met me bezig geweest maar ik werd zo moeilijk wakker :-)). Rond 1 uur weer heerlijk terug naar rotterdam. Tuurlijk al kijkend in de spiegel naar m'n mooie tandjes!! Wat ben ik supertrots zeg!!!!! En wat ben ik blij dat ik kerkrade ben tegengekomen. Voordat kerkrade ter sprake kwam was ik al bij een gewone tandarts geweest, een nieuwe. Daar kreeg ik te horen dat het zeker 7 a 8 behandelingen zou gaan duren. Nu de tweede keer kerkrade en klaar ben ik!!!! Echt een uitkomst. Anders had ik vast en zeker nog met dat grote probleem gezeten, terwijl nu.................ik lekker van de zomer kan gaan genieten. En dat begon al op de terugweg naar huis, heerlijk met het raampje open en genieten van het zonnetje. En geloof me, dat deed ik!!!!

Dat ik last heb van mijn keel is eigelijk alles. Jullie alleen wel bekend.

Als klap op de vuurpijl verraste mijn man me met een sonicare van philips. Wat ontzettend lief he en zo'n leuk passend kado!! En lekker met me meegeweest en vast en zeker word ik de hele avond in de watten gelegd. Ik mag me zo gelukkig prijzen!!!!


Allemaal super bedankt nogmaals voor jullie steun......................dikke zoenen voor jullie allemaal!!!!!!!

Liefs Nina
wo, 06/30/2004 - 17:12 Permalink
Missy66

Lieve Nina, wat heerlijk meissssss dat ook deze 2de behandeling zo lekker is verlopen...
Ik word helemaal vrolijk van jou positief berichtje en kan je bijna tot hier in Limburg voelen stralen...
Met je mooie opgeknapte gebit...
Helemaal Toppie kanjer... je mag heel erg trots op jezelf zijn, en jou vriend zal helemaal trots zijn, lekker een stralende meid naast zich...
Heerlijk gevoel he...

Leuk zo'n toepasselijk cadeau verzorg je tandjes nu maar heel goed en geniet er maar van.
Wel vertellen wat de evt. volgende verrassingen nog zijn he hihi :)
Wij willen alles weten *lol*

7 tot 8 behandelingen en nu in 2 behandelingen helemaal klaar owwww dat moet heerlijk voelen he meisss
Rotterdam - Kerkrade is niet naast de deur, heb je wel al een plan gemaakt wat je gaat doen met de evt. controle's...
Ga je een tandarts in de buurt zoeken nu meis (kan zijn dat je het al verteld hebt maar het is me ffies ontschoten)

Liefssssssssssssssssssss Carin
wo, 06/30/2004 - 17:22 Permalink
nina

Hoi,

Een plan heb ik zeker! Mijn man heeft in hellevoetsluis gewoond en is altijd daar naar de tandarts gegaan. 4 november heeft hij een halfjaarlijkse afspraak staan en ik..............ga mee!! Samen met hem, kan hij mijn handje vast houden;-)) Dan komt het vast goed. Als ik besluit nog een getrokken kies te laten opvullen dan zou ik zeker weer naar kerkrade gaan. De controles ga ik mee met m'n man.

Vanavond een heerlijk soeppie op het menu, smaken zal me dat zeker!!

Lieve grotejes Nina
wo, 06/30/2004 - 17:33 Permalink
minique

Ik zit dan wel niet zover weg als Missy, maar ik kan je ook hier voelen stralen, hoor! Je enthousiasme druipt er gewoon vanaf. Hartstikke goed. Heerlijk natuurlijk dat het nu ook weer goed is gegaan. En wat een lieverd is jouw mannetje. Goed dat je de controles samen met hem gaat doen bij een reguliere tandarts. Als het klikt, kom je misschien nog weleens zover dat je ook dingetjes door hem gaat laten doen, maar jullie hebben nu de tijd om aan elkaar te wennen en elkaar te leren vertrouwen. Maar dat is allemaal van later zorg. Voor nu is het motto: lekker genieten en trots zijn op jezelf dat je deze stappen hebt genomen!

:smt006 Monique
wo, 06/30/2004 - 19:24 Permalink
thané

Lieve Nina,

Wat ben ik blij voor je!! heerlijk hé, dat je er nu vanaf bent. Zoals de dames voor mij al zeiden, wat een schat van een man heb jij! fijn hoor dat hij zoveel begrip heeft. Goed dat je naar een reguliere TA gaat voor de controle's, dat ben ik ook van plan als mijn bekkie weer is opgeknapt.

Nou geniet lekker van je soeppie, zal vast wel lukken. En vooral veel stralen!! :D

liefs Thané
wo, 06/30/2004 - 19:59 Permalink
nina

Hoi,

Voor diegene die morgen allemaal een narcose behandeling moeten ondergaan............onwijs veel succes!!!
Jullie hebben kunnen lezen hoe blij ik ben.....dat zijn jullie morgen zeker weten ook! En ik dacht vanmorgen.....was de dag maar weer om, was ik maar thuis. En kijk nu..zit alweer achter de computer en alles is voorbij. Voor je het weet sta je in de spiegel je mooie tandjes te bewonderen. Voor diegene die bang zijn voor naalden, hij was echt superdun!! Ik heb heel wat infusen gehad maar deze viel echt in het niet!
Zet hem op......jullie zullen zooooo trots zijn!

Liefs Nina
wo, 06/30/2004 - 20:47 Permalink