Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Volgende week gaat tandarts.nl live met een compleet vernieuwde site! Sneller, makkelijker en completer.
Wie weet er een lieve (angst)tandarts in Arnhem? | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Wie weet er een lieve (angst)tandarts in Arnhem?
Biekje
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 1 week geleden
Geregistreerd: 05/07/2003 - 02:00
door Biekje wo, 05/07/2003 - 01:31
#1

Hoi allemaal,

Ik ontdek net deze site en ben er nu al erg blij mee. Ik ben 23 en ben op mijn negentiende voor het laatst bij de tandarts geweest. Het stomme is dat ik nooit iets ergs gehad heb, alleen maar twee kleine gaatjes hoeven vullen en dat deed niet eens echt zeer. Maar na verhalen van anderen, het zien van de horror 'The Dentist' (absoluut geen aanrader, als je nog niet bang was voor de tandarts, dan wordt je het wel door deze film!) en het vooral mezelf zo opfokken, ben ik al vier jaar niet meer geweest. Ik had nog wel een tandarts, maar daar ben ik nu uitgeschreven, omdat ik te lang niet geweest ben. Stom, want het was een hele lieve man.
Ik heb al verschillende pogingen ondernomen, maar na een kleine tegenslag (praktijk gesloten), gaf ik het weer op. En nu vind ik dat ik echt moet gaan. Ik heb niet echt pijn, alleen af en toe bij warm en koud eten, omdat ik gevoelige tanden heb, maar aan de onderkant van mijn gebit staat een tand naar achteren en deze is nu zo erg verkleurd dat ik me dood schaam. Ik loop mezelf constant op te fokken, ben bang dat er van alles aan mijn gebit mankeert ( en dat terwijl ik in achttien jaar tijd maar twee plekjes had) en daarom heb ik een lieve, begrijpende, geduldige tandarts nodig.
Wie weet er een in Arnhem of omgeving?

Alvast bedankt,

groetjes,

Marieke