wie kan me op weg helpen.

Author:
nataschajansen
Posted:
wo, 10/21/2009 - 13:08
goedemiddag allemaal,
ik ben natascha een vrouw van 33 jaar en je raad het al als de dood voor de tandarts.
ben al een paar jaar niet geweest.
maar het is zo nodig.
tanden en kiezen vallen letterlijk uit mijn mond.
de pijn is af en toe zo ondraaglijk slik veel pijnmedicatie en verschillende combinaties zoals brufen paracetamol tramadol en eigenlijk alles wat een beetje werk maar op dit moment moet ik zoveel innemen om het een beetje draagenlijk te maken het werk gewoon niet meer.
heb al meerdere brieven geschreven aan mijn huisarts in de hoop dat ze me konden helpen aan een verwijsbrief voor een kaakchirurgie.
maar die laten weinig van hun horen en een tandarts die stap durf ik niet .
angst voor de pijn schaamte enz.

wie kan me helpen.

wat er op dit moment gedaan moet worden en wat ik graag zou willen, omdat ik vind dat het echt nodig is dat mijn gebit eruit moet en dan een prothese.
maar dan wel onder narcose.
wie kan me op weg helpen hoe ik dit aan moet pakken.

ben op dit moment ten einde raad het belemmert me in alles .
Romy32

Wat vervelend voor je zeg.
Er is op dit forum ook een onderdeel 'Op zoek naar een tandarts'. Misschien kun je daar vragen of er mensen zijn die een tandarts bij jou in de buurt weten die 'goed is' met angstige patiënten? De stap om te gaan wordt dan misschien wat makkelijker voor je.

Of niet.....?

En heb je intussen al wat gelezen, hier op het forum, want dan zul je zien dat je zéker niet de enige bent die bang is, en dat je je dus ook niet hoeft te schamen (want ik denk dat dat een groter probleem is dan eventuele pijn, want die heb je nu ook al. Of zie ik dat verkeerd?)

't Is allemaal makkelijk gezegd hoor, voor iemand die niet in jouw situatie zit. Ik hoop dat je de moed kunt vinden om actie te ondernemen.

Succes!
wo, 10/21/2009 - 20:02 Permalink
agnesje

de stap na de tandarts moet je zelf zetten en geloof mij dat valt REUZE mee!! :D

ik kan nu gemakkelijk praten en als ze dit een paar maanden geleden tegen mij hadden gezegd, had ik ook nog zo iets van voel jij je wel lekker? :-?

als ik jouw was zal ik goed informeren en rond zoeken op internet naar tandartsen. en als je er heel erg zeker van bent kun je misschien naar kerkrade gaan en je onder narcose laten behandelen maar die beslissing moet je zelf nemen!

maar echt ik heb echt in het zelfde schuitje gezeten als jouw en ben nu 2 x naar een ontzettend goede tandarts geweest (vele behandelingen volgen nog wegens ook mijn onwijs slechte gebit en ben 20) en er is nu al een wereld voor mij open gegaan.

de schaamte en de pijn was bij mij ook de punt dat ik niet heen ging maar probeer stevig in de schoenen te staan en ga rondneuzen naar angsttandartsen en maak een afspraak!

veel succes!!!
wo, 10/21/2009 - 20:47 Permalink