wie help het word tijd

Author:
stephanie 45
Posted:
wo, 01/05/2011 - 10:57
halo allemaal
nieuw jaar dus het wordt tijd na heel wat jaren niet meer naar de ta geweest
altijd maar uitstellen zo 7 jaar voorbij en nu pijn kan niet zonder pijnstillers
verstandkies onstoken en daarboven ook nog een kies zoeken op internet naar een angstta en een email gestuurd maar krijg nog geen antwoord terug ik wil een ta die begrip hiervoor heeft weten jullie iemand in denhaag de tijd is nu gekomen geen uitstel meer schaam me ook zo erg zoeken op internet leverd ook niks op ja narcose ta maar is veel te duur alleen de nc is al 300 voor een uur en zeker is dat te kort buiten wat er moet gebeuren kost wel 2000 en dat heb ik niet liggen ik hoop dat iemand iets weet ben ten einde raad
alpifresh

Ik weet niet waarom je denkt dat het 2000 euro zou gaan kosten, terwijl er nog geen tandarts naar je gebit gekeken heeft. En of een tandarts meer dan een uur nodig heeft, weet je ook nog niet zeker. Dat is stap 1: een tandarts laten kijken en hem laten vertellen wat er moet gebeuren, hoe lang het gaat duren, en wat het zal gaan kosten.
Daarna kun je gaan denken over dingen als wel/geen narcose, of de behandelingen spreiden om de kosten te spreiden.

Hopelijk reageert hier iemand (per PM) met de naam van een lieve, goede tandarts voor je in Den Haag.

Het is doodeng om geconfronteerd te worden met je angsten en met alles wat er mis is met je gebit. Het is fantastisch om een planning te maken en een datum te weten waarop het allemaal voorbij is. Richt je op dat laatste, op je einddoel.
wo, 01/05/2011 - 11:39 Permalink