wie heeft tips??

Author:
Cynthia21
Posted:
di, 03/09/2004 - 11:13
hoi allemaal,

ik ben een meid van 21 jaar en al heel mn leven EXTREEM bang voor de tandarts. Mijn moeder heeft nu aangeboden een speciale behandeling te betalen, want ze weet hoe onzeker ik ben over mn gebit.

Ik ben in die zin bang dat ik regelmatig huilbuien heb van wanhopigheid, ik wil er ZO graag iets aan laten doen maar ik durf ECHT niet, ik benoem mezelf tot EXTREEM bang.

Ik heb gelukkig witte tanden, maar schots en scheef. mn voortanden staan mooi recht maar heb van die verschrikkelijke hoektanden (dracula effect hehe) en ik durf nooit breeduit te lachen, dat is zo erg.. ik schaam me voor mezelf en het wordt tijd dat ik wat eraan laat doen!

Ik wil een behandeling onder narcose en ik denk aan facings. verder wil ik informatie over evt. vergoedingen door de verzekering enz..

Wie wil mij ALSJEBLIEFT informatie geven? Alvast ontzettend bedankt!! Je kunt ook mailen..

geweldig trouwens dat dit forum bestaat!!!!

liefs Cynthia (zoooo bang maar vastbesloten iets te ondernemen!!!!)
dj

Hoi,

Ik begrijp dat je wel tevreden bent over je voortanden? Dat zou natuurlijk al aardig schelen..
Misschien kun je Dracula-hoektanden wel gewoon wat bijslijpen, dat is normaal gesproken een van de allermakkelijkste behandelingen dacht ik.

Wist je dat sommige mensen voor de lol Draculatanden willen en dar speciaal voor naar de tandarts gaan? Echt waar..

Als je een fijne tandarts opzoekt (eerst eens op kennismakingsgeprek en even kijken maar niets doen) kan bijslijpen van de hoektanden je misschien ook wel een beetje helpen over de angst heen te komen denk ik. Het kan ook heel fijn zijn als je wat minder bang wordt!

Doeg,
wo, 03/10/2004 - 19:22 Permalink
kneip

Beste Cyntia,

Afhankelijk waar je woont natuurlijk, maar informeer eens bij angsttandarts-centrum Kerkrade. Ervaring kan ik nog niet uiten. Ik moet zelf over drie weken. Tijdens het intake-gesprek waren ze wel supper relax en aardig.

Succes
wo, 03/10/2004 - 21:54 Permalink
Chino

Beste Cinthia,

Zoals Kneip al zei neem evencontact op met angsttandarts-centrum in Kerkrade. Ik ben gisteren voor een behandeling geweest en het was super. Ze hebben mij prima geholpen. Ik voelde helemaal niks van de behandeling. Ze zijn daar super lief voor je en ze nemen je angst serieus.
Gewoon doen meid!
vr, 03/12/2004 - 10:11 Permalink