weet iemand in rotterdam een angsttandarts ,zonder narcose .

Author:
joyce
Posted:
ma, 06/09/2003 - 21:06
Hallo

Ik wil heel graag naar de tandarts .Ik ben al heel lang niet geweest maar weet dat ik zal moeten .Ik heb het al 1 keer onder narcose gedaan ,maar ik wil mensen ervoor waarschuwen dat narcose niet goed voor je is ,teveel dan .
Ik moet op een gegeven moment naar een gewone tandarts en wil het heel graag proberen maar dan moet ik er wel een hebben die ik kan vertouwen en die begrip voor me toont .
Kent iemand een tandarts in de omgeving rotterdam .Ik zoek dan wel een angsttandarts en niet een gewone .Ik ben wel heel bang .

groetjes van joyce
D2

er zit een kliniek op de Mathenesserweg maar daarvan worden de kosten niet gedekt door de verzekering. Zij werken niet met narcose ( wel met gas als het nodig blijkt te zijn). Een kennisje heeft daar goede ervaringen mee. Ikzelf wat minder, ik had eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Om 07.30 uur 's morgens, dat was de enige tijd die ze vrij hadden in de komende periode. Ik werkte toen in de horeca en ik was pas om 04.00 uur klaar met werken en was toch een beetje in slaap gevallen en schrok om 7.45 uur wakker. Ik in paniek de kliniek gebeld en hun reactie was dat ik nu nooit meer mocht komen bij ze omdat ik niet verschenen was op de afspraak en hem niet een dag van te voren had afgebeld ( wat moeilijk gaat als de afspraak om 16.00 uur de middag ervoor zit te maken... ) maar goed, nogmaals, mijn vriendin is super te spreken over ze, ze hebben haar van haar ergste angst afgeholpen waardoor ze nu weer bij een "normale" tandarts zit die wel gewoon vergoedt wordt.

In elk geval succes joh! Ik voel zeer met je mee
di, 07/22/2003 - 15:20 Permalink
Ad

Kijk eens op http://www.tandzorg.nl

Enige bescheiden nadeel is dat ze geen contracten met verzekeraars hebben

Voor de rest positieve ervaringen, ook omdat het een praktijk met meerdere tandartsen is (denk aan vakanties enzo...)

Succes en sterkte :grin:
di, 07/22/2003 - 20:05 Permalink