wat zal ik doen?

Author:
falkosan
Posted:
za, 08/07/2010 - 17:13
een aantal weken geleden een zenuwbehandeling aan 3 kanalen gehad en die kies moet eind augustus afgemaakt worden.

nu is het zo dat ik er nu pijn aan ga krijgen en a.s.donderdag ga ik op vakantie. is het wijsheid om maandag naar de tandarts te gaan ? ben ook bang dat ik in het buitenland naar de tandarts moet.

heel graag antwoord. want ik ben toch al zo bang
alpifresh

Het is wijs om dit weekend alvast een e-mail te sturen naar je tandarts met waar je precies last van hebt, sinds wanneer, wat voor soort pijn het is enzo. Plus de mededeling dat je donderdag op vakantie gaat, en hem daarom graag maandag telefonisch wil spreken voor overleg.
Je kunt hem vragen jou te bellen (geef wat tijden door waarop je bereikbaar bent en op welk telefoonnummer), of zelf maandag bellen (check even zijn website/folder of hij een telefonisch spreekuur heeft).

Het is moeilijk om nu te gaan, het is nog veeeeeeel moeilijker om in een vreemd land/vreemde stad/vreemde taal naar een tandarts te gaan. En misschien is een adviesje van je eigen tandarts genoeg.
Ik zat in dezelfde situatie als jij, mijn eigen tandarts was bovendien ook met vakantie, maar zijn collega heeft gekeken naar mijn laatste foto's, we hebben telefonisch overlegd en bij mij was het totaal onschuldig.
za, 08/07/2010 - 21:13 Permalink