Wat moet ik hier nu mee?

Author:
Waterstone
Posted:
do, 05/22/2008 - 17:44
Ik ben zelf al heel erg lang bang voor de tandarts en heb daarom na mijn verhuizing besloten me aan te sluiten bij een tandartsenpraktijk die gespecialiseerd is in bange patienten.
De eerste keer werd er meteen een verstandskies getrokken en een behandelplan gemaakt en ging het dus vrij goed bij de tandarts. Helaas werd het bij de 2e keer al wat minder. De tandarts had besloten een andere verstandskies te trekken die eigenlijk door de kaakchirurg gedaan moest worden. Dus na een half uur drama was ie er eindelijk uit. Toen ik thuis kwam merkte ik dat de kies ernaast kapot gegaan is tijdens het geweld. Gister moest ik weer naar de tandarts voor het vullen van 2 gaatjes. Dit heeft al met al bijna 2 uur (!) geduurd... toen ik de tandarts confronteerde met de kapotte kies kwam hij met de opmerking: dat hoort zo.... Daarnaast probeert hij me nu afspraken op te dringen (het liefst nog 2 keer per week) en voel ik me niet op mn gemak bij m omdat hij me elke keer weer heel duidelijk weet te maken dat het allemaal maar mijn eigen schuld is. Nu vraag ik me af. Moet ik hier nu mee doorgaan, of kan ik beter maar een andere tandarts zoeken???
mecánico para …

Er zijn meer praktijken die adverteren met behandelen van angstpatienten enz. Nu is behandelen en daadwerkelijk helpen iets verschillends, dus trek je niet teveel van dat soort reclameteksten aan. Als je je niet happy voelt bij die praktijk dan is het bespreken ervan het eerste wat je moet doen. Misschien heeft ie niet eens door dat je een schludgevoel aangepraat krijgt, misschien heb jij je antennes wel erg gevoelig staan en valt elke opmerking in die richting verkeerd.
Kom je er niet uit, dan ga je uit elkaar.
do, 05/22/2008 - 18:57 Permalink