Wat kan angst toch een rare dingen doen met mensen

Author:
bange annelies
Posted:
za, 04/03/2004 - 19:47
Ik ben momenteel door m'n angst veel meer gaan drinken.
Het lijkt wel of het me niet meer interreseert allemaal momenteel.
Ben al binnen 14 dagen 2 keer goed dronken geweest en dan voel ik me even lekker, maar gisteren liep het dus echt uit de hand.
Kwam in een hele rare buurt in Rotterdam terrecht en er is geld van me gestolen.
Is dit het allemaal wel waard allemaal.
Bah, ik wou dat ik op een andere manier met m'n angst om kon gaan als naar die drankfles te grijpen.
Moon

Sow! :eek: Heftige "bekentenis" die je hier doet... Ik geloof niet in het naar de fles grijpen. Als je het werkelijk niet wil, zijn er ook andere manieren dan naar de fles te grijpen. Tuurijk is een glaasje alcohol op zijn tijd best lekker, maar om je angst te gaan verdrinken... Misschien moet je hulp gaan zoeken bij je angst/gebitsproblemen. Door je berichten hier krijg ik soms het gevoel dat je helemaal vastloopt... helemaal nu ik dit verhaal lees. Misschien moet je eens met een maatschappelijk werker gaan praten... anders heb je strax na een tandarts ook nog de A.A. nodig... en dat zou erg vervelend zijn.
zo, 04/04/2004 - 12:39 Permalink
bange annelies

Ja, ik kon altijd heerlijk genieten van een glaasje wijn, werkte altijd ontspannend, maar omdat ik ook wel eens een pilletje neemt om rustig te worden is het vrijdag dus verkeerd gaan werken.
Voel me zo waardeloos, maar ik sta er momenteel zelf niet meer achter, het interreseert met niet meer of ik me wel of niet goed voel, terwijl ik dat nooit heb gehad.
Ben altijd een gezondheidsfreak geweest, maar zoals het nu is, gaat straks m'n gezondheid er ook nog aan.
Het is niet zo dat ik de hele dag met een fles zit hoor, zo erg is het nu ook weer niet, maar de laatste tijd werkt dat spul gwoon verkeerd op me, als ik dan sávonds een lekker glaasje wil drinken, lukt het niet meer en allemaal door de rot tanden.
Ik heb nog zo'n lange weg te gaan.
zo, 04/04/2004 - 13:12 Permalink
Moon

Nou vertel je het al weer wat anders als je aangaf in je eerste bericht...
Redt jij het allemaal wel?? Soms klink je bijna wanhopig. Heb je mensen die je steunen??? Want je hebt inderdaad nog zo'n lange weg te gaan... kan je je verhaal bij iemand in je omgeving kwijt???
zo, 04/04/2004 - 13:54 Permalink
Pisces

Lieve Annelies,

Probeer nog even vol te houden !!! Ik weet zéker dat je dat kan !!!!!! Als je het allemaal achter de rug hebt, zul je je zooooo geweldig voelen ! Dáár moet je aan denken.

Het is logisch dat je het af en toe even niet meer zie zitten. Maar dan kruip je achter de computer en dan ga je het gewoon allemaal van je afschrijven op dit forum. Ok !! Want iedereen hier begrijpt jou.

De fles is inderdaad geen oplossing. Daar heeft Moon gelijk in. En dat zul jijzelf ongetwijfeld ook wel weten. Maar ik snap dat het af en toe makkelijker is om even níks meer te weten, zien en voelen. Maar ik hoop toch dat je jezelf kunt vermannen. Ik weet dat jij dat kan. Nou jij zelf nog !!!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel sterkte !

Liefs,

Pisces
zo, 04/04/2004 - 14:06 Permalink
bange annelies


Op 2004-04-04 13:54, schreef Moon:
Nou vertel je het al weer wat anders als je aangaf in je eerste bericht...
Redt jij het allemaal wel?? Soms klink je bijna wanhopig. Heb je mensen die je steunen??? Want je hebt inderdaad nog zo'n lange weg te gaan... kan je je verhaal bij iemand in je omgeving kwijt???

Ja, ik ben af en toe de wanhoop nabij en dan ga je wel eens gekke dingen doen.
Het is niet zo erg dat ik de hele dag aan de drank ben hoor, het zijn gewoon periodes.
Ga wel eens meer af en toe lekker stappen, geen probleem, maar de laatste maand ben ik gewoon na mijn idee te veel gaan drinken dan goed voor me is en dat komt gewoon door die rotangst voor wat komen gaat.
Nee, op de dag doe ik gewoon m'n werk, is een goede afleiding, ik funcioneer normaal, hoewel ik de laatste tijd aan niets anders meer kan denken dan aan m'n tanden.
Als alles achter de rug is zal ik weer blij en opgelucht zijn.
Ik zie nu vooral even tegen morgen op en wat daarna weer gaat komen.
Veel steun heb ik niet, ik put heel veel steun uit dit forum en jullie verhalen.
Ben zo blij dat dit er is en ik niet de enige ben.

[ Dit Bericht is bewerkt door: bange annelies op 2004-04-04 22:16 ]
zo, 04/04/2004 - 22:14 Permalink