wat ben ik opgelucht

Author:
bange annelies
Posted:
wo, 04/21/2004 - 18:48
vandaag ben ik dus in kerkrade geweest en ik heb er tot nu toe geen spijt van gehad.
het viel allemaal 100 procent mee en m'n gebit was helemaal niet zo verwaarloosd als wat ik dacht, er was nog genoeg aan te doen.
er zijn foto's gemaakt en het enige enge was dat hij ook wat betere foto's wilde en ik toch zo'n plaatje in m'n mond moest, dat gaf even kokhalsneigingen, maar was helemaal niet eng.
met m'n voortanden bleek het ook hartstikke mee te vallen, volgens hem zaten ze toch best wel goed vast en de foto's gaven aan dat alles goed aan elkaar was gegroeit.
de onderkant was zwart en ik dacht dus dat dat verrot was, maar dat bleek gewoon aanslag te zijn, er moeten 2 restjes van kiezen verwijderd worden beneden en boven ook een rest van een wortel en dat was eigenlijk alles.
echt het is me reuze meegevallen, alleen was m'n bloeddruk wat te hoog, maar volgens mij was dat door de spanning, maar ik ga voor de zekering toch een hartfilmpje laten maken, is voor mij ook gelijk een geruststelling dat met m'n hart alles goed is, want m'n bloeddruk is bij de dokter altijd goed, maar dit was gewoon pure spanning volgens mij.
maar echt, wat is me dit meegevallen allemaal, want alles kan nog opgelapt worden en hij vond de staat van m'n gebit zelfs nog meevallen.
ik ben echt heel blij.
scared

wat geweldig annelies! :grin:
ben zelf nog niet naar schuite geweest moest helaas (zei ik dat nou echt over een afspraak met een tandarts!?) m'n afspraak verzetten naar 27 apr:(
hoop dat het voor mij hetzelfde afloopt als nij jou!
wo, 04/21/2004 - 23:26 Permalink