Waarheid of....?

Author:
Richard1978
Posted:
vr, 08/03/2007 - 06:50
Goedendag,

Ik ben een zeer angstige patient, de laatste 2 gaatjes heb ik de kiezen van maar laten trekken onder narcose uit angst om naar een tandarts te gaan, zelfs bij die narcose heb ik de plek op de arm waar de eerste prik komt met een zalfje laten verdoven.

Maargoed, genoeg over mezelf, ik was even benieuwd of iemand hier ECHTE ervaring heeft met de Amalia kliniek. Het vreemde is namelijk dat als ik kritisch naar de reacties kijk op hun site dat ze allemaal door dezelfde persoon geschreven lijken te zijn. zelfde manier van zinsopbouw etc... dus ben ik toch wel benieuwd of het ook ECHT een goede tandarts is.

Gr,

Richard
Richard1978

Uiteraard is dat het eerste wat ik gedaan heb... maar ook dan zie ik reacties van mensen die buiten dat niks posten.

Ook zie ik nergens een slechte ervaring... da kan toch bijna nie.
vr, 08/03/2007 - 09:01 Permalink
Bangesiem

Hoi Richard,

Ik heb er ook ernstig over nagedacht om naar deze kliniek te gaan, maar had een beetje hetzelfde nare gevoel als jij. Al staan er overigens ook wel minder postitieve berichten op de site. (maar daar word ik dus weer bang door en dat houdt me dan ook weer tegen ze te bellen......)
Ik heb nu zelf een angst-tandarts gevonden in mijn woonplaats die ik morgen hopelijk durf te bellen. Deze houdt eerst ook een intake gesprek en ik heb een hartstikke aardig mailtje van haar gehad.
Dat ga ik dus nu eerst maar proberen, want helemaal narcose vond ik toch een beetje drastisch. En mocht het niks worden met de angst-tandarts, kan ik Kerkrade altijd nog als plan B gebruiken.

Succes met alles, ik voel met je mee! (letterlijk, want ik voel precies hetzelfde!)

groetjes Bange Siem
zo, 08/12/2007 - 20:58 Permalink
Siobhan

Hallo Richard,

Ik weet niet of het nog aan de orde is, maar ik dacht toch maar even reageren... Ik ben zelf naar de genoemde kliniek geweest voor een behandeling (2 voortanden eruit, 6 kiezen eruit, boven een gedeeltelijke prothese en een uitgebreide gebitsreiniging, dat alles onder narcose, verdere diagnose is vergevorderde paradontitis, dus binnenkort naar de paradontoloog). De berichten over de vriendelijkheid van de mensen vind ik nogal overdreven. Ze zijn niet meer of minder vriendelijk dan mijn eigen tandarts, alleen heb je daar de keuze om onder narcose behandeld te worden wat ik een uitkomst vond aangezien ik panisch ben voor de tandarts. Over de behandeling kan ik kort maar krachtig zijn: dit is me erg goed bevallen. Ik was kapot van de zenuwen toe ik daar kwam, niet te lang wachten, geen onnodig sussende praatjes (waar ik dus het geduld niet voor heb, ze werken bij mij toch niet), gewoon onder narcose, voor je gevoel 5 minuten later wakker worden en beseffen dat het ergste achter de rug is, dat was voor mij het voornaamste. Nu zal het ongetwijfeld per persoon verschillend zijn, maar nadien heb ik in het geheel geen last gehad van napijn of iets dergelijks (alleen een beetje keelpijn, is wel uitgelegd waar dit door komt, maar dat weet ik niet meer omdat ik dronken was van de narcose), ik moest alleen erg wennen aan de plaatprothese. Nu zijn we inmiddels 3 weken verder en ben ik behoorlijk aan de prothese gewend.

Ik ben nu wel zover, dat nu het ergste achter de rug is, ik weer positief ben ingesteld en weer gewoon naar mijn eigen tandarts wil om het daar te laten bijhouden.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt.


Groet,
Siobhan
za, 08/18/2007 - 01:19 Permalink