Waar zijn die "lieve" tandartsen dan?

Author:
Me2
Posted:
vr, 08/17/2007 - 12:31
Hoi,

Veel gelezen hier en blij dat veel mensen na jaren van geen tandartsen bezoeken nu de stap hebben genomen en bij een aardige tandarts de draad weer oppikken.
Ook ik ben nu een jaar of 4 niet meer geweest , ik wil(lees: moet) nu ook echt gaan , al is het alleen maar voor mijn kinderen die nu 3 zijn en ook moeten gaan! Waar in Brabant , regio Breda/Oosterhout vind ik zo'n goeie tandarts waar jullie na jaren nu echt een positief gevoel bij hebben?
Een tandarts die gewoon lekker aan het werk gaat en je op je gemak stelt , please geen vragen waarom ik al 4 jaar niet geweest ben , ik weet zelf ook wel dat je dan een dom rund bent.

Advies graag , omdat ik zoveel positieve reacties hier lees. Ben niet bang voor de tandarts , wel verschrikkelijk laks in mijn houding , las hier een oud verhaal over een afspraak die niet gehaald werd , en zo ging het bij mij ook van kwaad tot erger , zo van ach dat komt nog wel.
En nu ben ik op het punt (4 jaar verder) dat ik gewoon moet.....en ik ga!

Er moet toch ergens wel zo'n vriendelijke , goeie , aardige tandarts zijn in de regio Breda/Oosterhout die je niet veroordeeld of venederd omdat je zelf zo lomp bent geweest?