Vreselijk Pijn en Vreselijk Angst

Author:
Danco
Posted:
zo, 11/01/2009 - 17:05
Ik heb al dagen last van vreselijk kiespijn. Nu is het zo pijnlijk dat ik moet naar de tandarts.
Vanwege slecht ervaringen in mijn jeugd ben ik heel erg angstige om de tandarts te bezoeken. Ik heb niet naar de tandarts voor bijna 20 jaar ben geweest.

Ik heb dit tandarts gevonden in het telefoon gids:
Praktijk voor kinderen en angstige patiënten Haarlem (Van Eedenstraat 4).

Heeft iemand ervaring met dit praktijk? Heeft iemand tips over andere praktijken in Haarlem die goed zijn voor erg angstige mensen?

Dit pijn is ondraaglijk. :smt010 Ik moet morgen iets doen.

Wie kan me helpen?

(Excuses voor mijn slechte Nederlands)
Danco

Zo, nu ben ik naar de tandarts geweest. Hij heeft gekeken en wat foto's gemaakt, en zegt dat mijn achterste verstandskies eruit moet. En bij een van de andere tanden moet ik een wortelkanaalbehandeling onderga.

Hij heeft mij naar een kaakchirurg bij de ziekenhuis doorgewijzd. Nu moet ik wachten tot 23 november voor een intake gesprek met de kaakchirurg, en dan wie weet hoe lang tot de behandeling. :smt010

Veel tijd dus om heel bang te worden.
di, 11/03/2009 - 17:02 Permalink
bangekip

Ik ben laatst naar de kaakchirurg geweest voor 2 verstandskiezen trekken. En ik kan je gerust stellen! HET VALT ECHT REUZE MEE!!! Ik was ook erg zenuwachtig... maar het viel me zoooo mee!!! :smt005 Je voelt er echt NIKS van... en het is voorbij voor je het weet!!! Daarna kun je lekker trots op jezelf zijn, dat je geweest ben!!!! Komt echt goed!
wo, 11/04/2009 - 16:48 Permalink
Danco

Bedankt voor de bemoedigend woorden Bangekip. Ik denk de verstandskies trekken heel makkelijk zal gaan. Hij zit al vrij los en is uitgeduwd van het kaakbeen. Het is de wortelkanaalbehandeling die ik echt vrees. Ik zo hoop dat het onder narcose kan gebeuren.

(nogmaals excuses voor mijn gebrekkige Nederlands)
do, 11/05/2009 - 23:07 Permalink