vreselijk bang om naar de tandarts te gaan

Author:
denise1984
Posted:
ma, 12/18/2006 - 10:35
hallo allemaal, ik ben nieuw hier. ook ik ben net als vele van jullie hier ontzettend bang voor de tandarts, op het moment ga ik 1 keer in het jaar heen en altijd heb ik wel gaatjes, ik laat het altijd verdoven maar die verdovingsprikken doen me zoooooo'n pijn, terwijl mijn zus er niks van voelt heel raar want zij is ook een held op sokken wat tandartsen betreft. nou ben ik op zoek naar een angsttandarts maar ik kan er geen in de buurt van mijn woonplaatst vinden, ik woon in Friesland omgeving Heerenveen. Hebben jullie een adres voor me in die buurt ? Aangezien ik maar 1 x per jaar heen ga is het niet zo erg om een eindje te rijden maar het moet niet te ver afwijken van Heerenveen want ik heb geen rijbewijs en moet dus met het openbaar vervoer. Of mijn zus moet mee willen met de auto maar dat weet ik dus niet. Het is al weer tijd om heen te gaan en heb er nu al weer nachtmerries van. Groetjes Denise
Max

Hi Denise

Het is heel goed van je dat je aan de bel trekt en een oplossing zoekt.
Je bent zeker niet de enige met je probleem en er is daarom ook zeker een oplossing.
Zoals je zelf aangeeft vind je het ook belangrijk om een oplossing te zoeken en op die manier ook meer vertrouwen te krijgen. Er zal vast een 'angsttandarts' bij je in de buurt zitten. Misschien moet je een stukje meer reizen dan normaal maar vergeet niet dat dit extra stukje misschien wel het allergrootste verschil kan maken. Nadat je een adres hebt gevonden wat je aanspreekt (wees ook realistisch en wacht niet tot je iets naast de deur vind, het gaat immers om 1 bezoekje per jaar), schrijf de tandarts een brief en verwoord daarin wat je voelt, denkt en wat je graag zou willen. Zij nemen dan contact met je op en ik weet zeker dat ze je kunnen helpen.
Je kunt het en het zal je zeker niet tegenvallen!

ps Misschien voelt je zuster er ook wel wat voor en kunnen jullie dit samen aanpakken? Zo wordt de afstand makkelijker om te overbruggen en wordt de drempel om daadwerkelijk te gaan misschien ook minder hoog.

Succes!
ma, 12/18/2006 - 15:04 Permalink