Vraagje voor diegene die behandeld zijn onder narcose...

Author:
Patty73
Posted:
di, 10/21/2003 - 03:03
Ik kan op 18 November terecht in Kerkrade voor mijn behandeling.
Dat houdt in : Alles trekken en prothese erin...
Hebben ze volgens mij een uur voor ingepland maar mijn vraag is :
Kan iemand mij vertellen hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt om bij te komen ?
Als alles klaar is ga ik naar en kamertje om bij te komen geloof ik maar voor hoelang moet je daar blijven ?
Ik weet nl niet of ik voor opvang moet zorgen tussen de middag voor mijn zoon.
Ik moet om 9 uur daar zijn en het is een uurtje rijden vanaf hier...
Dus als ik tel dat ze van 9 tot 10 bezig zijn... en als we om iets voor elf teruggaan hou ik nog ongeveer 3 kwartier speling kan dit ????

Groetjes Patty...
Ank

hallo patty,

het ligt er helemaal aan hoeveel verdoving en narcose ze je geven. in principe ben je als ze klaar zijn zo weer wakker. maar de één zal wat meer moeite hebben om helemaal klaarwakker te worden dan de andere. als ze ongeveer een uurtje met je bezig zijn heb je waarschijnlijk niet zoveel narcose nodig (hoeveelheid bedoel ik, want dat je onderzeil gaat kun je van op aan). ik zou voor de zekerheid opvang regelen voor je zoon. als ik van mezelf uitga; ik was na de behandeling weer vrij snel wakker. maar toch moest ik ongeveer een uurtje in de "bijkomkamer" zitten omdat ze extra verdoving moesten geven en narcose omdat de behandeling een half uur langer duurde dan gepland. bij mijn schoonouders thuis ben ik even op bed gaan liggen en heb toch 2 uur geslapen. dus het verschilt van mens tot mens. regel voor de zekerheid opvang voor je zoon. geeft ook minder stress, lijkt me.
di, 10/21/2003 - 08:28 Permalink
ArrowGirl

Hey Patty,

Ik had m'n afspraak om 10:00 staan in Kerkrade en was pas om 11:30 aan de beurt.
Het liep een beetje uit doordat ze wat langer werk hadden dan verwacht met degenen die voor mij waren.
Maar ze waren iets eerder klaar met me dan ze verwacht hadden (1½ uur ingepland voor m'n behandeling)en om 12:45 waren ze al klaar en had ik m'n ogen al weer open.
Nou ja,open... het was allemaal nog een beetje wazig en de helft van wat ik daar nog heb gedaan kan ik me al niet meer herinneren :razz:
En toen dus op weg naar huis,maar helaas in de file gestaan en we waren om 15:30 pas weer thuis (een ritje wat normaal ± 1½ uur duurt deden we nu 2½ uur over :sad: ).
Dus ik was blij dat ons menneke gezellig bij opa & oma was en we niet hoefden te haasten om thuis te komen.
Dus ik denk dat je voor alle zekerheid toch beter voor opvang voor je zoontje kunt zorgen voor tussen de middag,dan kom je in elk geval niet voor verrassingen te staan.

Groetjes Natascha :grin:
di, 10/21/2003 - 10:11 Permalink
Patty73

Bedankt voor de reacties Ank en Arrowgirl...
Ik had al zoiets van laat ik maar zekere voor onzekere nemen dan laat ik hem gewoon overblijven op school tussen de middag.
Mijn moeder gaat mee en we hebben afgesproken dat zij hem opvangt na schooltijd omdat ik dan lekker naar bed kan gaan als we thuis zijn :wink:
Okeej ik weet weer ff voldoende ....
Andere reacties zijn evengoed welkom hoor !

Groetjes x Patty
di, 10/21/2003 - 12:23 Permalink