Tot en met 28 april behandelen tandartspraktijken ALLEEN spoed en pijnklachten indien u geen koorts hebt en/of verkouden bent.
De volgende praktijken zijn open voor spoed, pijnklachten en kinderen. Op afspraak kunt u terecht bij o.a.: Dental 365 in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Karel Tandartsen (Rotterdam) & Mondzorg Centrum Utrecht -Tandarts Zaandam Westzijde 212. - Mondzorg Lingewijk Gorinchem -
-- Verwijzing naar nieuws bericht 25 Maart "Handreiking spoedbehandeling" --
Verstandskies ligt dwars | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Verstandskies ligt dwars
KiesMinder
Offline
Laatst gezien: 8 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 06/15/2011 - 13:27
door KiesMinder wo, 06/15/2011 - 13:41
#1

Hallo allemaal,

Vanmorgen bij de tandarts geweest.... Hij heeft mij een verwijsbrief gegeven voor de kaakchirurg om mijn 2 onderste verstandskiezen te laten trekken.
Nu ben ik punt één al doodsbenauwd voor de tandarts en punt twee liggen mijn verstandskiezen enorm dwars!! Ze liggen schuin/horizontaal en zitten erg dicht bij mijn zenuwen/kaakbeen... hetgeen wat op de foto ook zeker te zien valt. Mijn tandarts had het er ook al over dat ze het één en ander met mijn kaakbeen zullen moeten doen dan. Nu heb ik een afspraak gemaakt bij het Rode Kruis (sportlaan, den haag) voor 26 juli (naar mijn idee ook erg laat, maar het zal wel nergens eerder kunnen). Ik zou dus (zoals je misschien begrijpt) graag onder lichte narcose gaan, in plaats van de plaatselijke verdoving. Toen ik dat aan de telefoon vroeg werd er botweg 'nee' op geantwoord... Dom als ik ben heb ik natuurlijk meteen 'ok, dan niet' gezegd en de afspraak geplaatst met een plaatselijke verdoving.
Nu vroeg ik mij af of iemand misschien een kliniek/ziekenhuis weet in de buurt van Den Haag waar ze wel de behandeling doen onder een lichte narcose??

Alvast bedankt!

Re: Verstandskies ligt dwars
Spiegeltje
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 4 weken geleden
Geregistreerd: 01/22/2006 - 20:30
door Spiegeltje wo, 06/15/2011 - 14:31

Even rondbellen: Het Bronovo-ziekenhuis bijvoorbeeld. Veel kaakchirurgen zijn bereid de behandeling onder algehele narcose uit te voeren (alhoewel ik geen namen kan noemen). Misschien is het wel beter om eerst een consult aan te vragen (zonder behandeling) om uw wensen te bespreken dan louter af te gaan op de balie-assistente. U kunt altijd nog een andere zoeken. Moet lukken!