* Binnenkort is de site vernieuwd! Sneller, makkelijker en completer.
* Regel een afspraak via de groene button op deze site op de praktijkpagina van je tandarts.
Verdoving die niet goed werkt. | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Verdoving die niet goed werkt.
Hummel
Offline
Laatst gezien: 12 jaar 4 maanden geleden
Geregistreerd: 06/17/2008 - 16:23
door Hummel di, 06/17/2008 - 16:43
#1

Goedemiddag,

Laatst was ik bij de tandarts om een vulling te laten repareren die los was gelaten, de vulling zat aan mijn kies aan de onderkant en het gaatje/gat zit aan de voorkant, ik heb het idee dat dit gevoeligere pekjes zijn dan gewoon op het kauwvlak, Echter na de verdoving waar ik om gevraagd hebt, werkte de verdoving wel op mijn tandvlees en lip maar niet op mijn kies die bleef pijn doen, op een gegeven moment (3 kwartier later) werd ik overrichte zaken naar huis "gestuurd ", ik heb er op gelet maar de kies is verder nooit gevoelloos geworden. Hoe kan het dat de verdoving hier niet of niet goed werkt. terwijl de rest van mijn mond wel verdoofd is. ik heb in totaal drie verdovingen gehad.

Ik heb moeite met de pijn die het doet maar ook al weet ik dat de pijn niet heel erg is, ik bedoel het zou gewoon te verdragen moeten zijn, is het misschien ook een kwestie van je overgeven aan de tandarts en de controle helemaal uit handen geven, ik denk dat ik daar ook moeite mee heb maar het is niet iets wat je zomaar kan veranderen.
Deze combinatie maakt dat ik dus ook weer angstiger ben geworden voor de tandarts, verder lukken de ontspannings oefeningen thuis wel maar in de tandarts stoel helemaal niet meer.

Mvg,
:smt010 Hummel