Vandaag is de dag

Author:
allthatmark
Posted:
ma, 01/07/2008 - 06:36
Na ongeveer 7 of 8 jaar niet meer geweest te zijn, ga ik vandaag bellen. Niet uit vrije wil, maar het moet! Van drie kiezen zijn er stukjes afgevallen (afgelopen jaren), een kies is helemaal weg (oktober 2007), loop dus met een gat in mijn mond en verder geen idee wat er nog over is van mijn gebit.

Vanaf gisteravond heb ik acute kiespijn, tot nu toe: het is nu maandag 7 januari, 6.28 uur en heb nog geen oog dicht gedaan. De nacht besteed aan het lezen van dit forum, het zoeken naar een tandarts en het bekijken en lezen van horror verhalen over wortelkanaalbehandelingen (wat er denk straks gaat gebeuren) tot prachtige verhalen hoe alles goed komt. Dit hoop ik ook maar. Ik verman mezelf, maar heb toch een traan gelaten afgelopen nacht uit pure wanhoop, stress, pijn, schaamte etc.

Vandaag moet het er van komen: ik moet naar die enge man toe! ;-) Ik durf niet, maar het moet, nog maar te zwijgen over de kosten. Heb bij FBTO een verzekering afgesloten dit jaar, (geen medische vragen) maar daar is een wachttijd van 6 maanden voor ze wat gaan vergoeden. Dat wordt dus diep in de buidel tasten, of nu een noodgreep en over een half jaar behandelen. Had gehoopt het tegen het einde van 2008 te kunnen doen, dan begin 2009, dan heb je meer vergoeding! Is dit welicht toch weer uitstelgedrag, hahaha...

Morgen, nee zometeen moet ik werken, maar dat ga ik afbellen om naar de tandarts te gaan. Schaamte, angst, pijn, kortom, ik begin het jaar heerlijk! NOT!

Ik hou iedereen op de hoogte hoe het gegaan is!

Grtz...

Mark