Van Dort of andere narcosetandarts?

Author:
Lucky28
Posted:
vr, 02/29/2008 - 16:13
Hoi,

De zoekfunctie werkt niet, dus ik zal waarschijnlijk al een vraag stellen die allang gesteld is.

Ik ben 5 jaar geleden onder narcose behandeld in Kerkrade. Dat ging in principe goed (ondanks alle angst). Het nadeel is wel dat ze erg ver weg zitten (ik woon in Utrecht).

Nu ben ik weer toe aan een nieuwe behandeling, en zit te kijken of er hier wat in de buurt zit. Ik kom uiteraard op Alphen aan de Rijn en Best. En na lang zoeken ook één in Beuningen. Het verbaast me zo dat er niet een website is waar alle narcosetandartsen netjes op een rij staan. Of kijk ik daar overheen? Het is in ieder geval een goede suggestie voor de zoekfunctie hier op de site, vind ik.

Daarna kwam ik op een site van een privékliniek genaamd Van Dort hier in de buurt die ook onder narcose behandelt. Daar kun je zelfs uitslapen in een guestroom, wat goed klinkt. Mijn man vond het niet fijn om mij zo slaapdronken mee te krijgen. De vraag is natuurlijk hoe duur het daar is, het schijnt niet goedkoop te zijn.

Al met al is mijn vraag: heeft iemand ervaring bij Van Dort? Of andere tips voor mij?

(Ik ben al onder behandeling bij een psycholoog, en ik weet dat narcosebehandeling an sich mijn angst niet oplost, maar het is nu nog even de enige oplossing).
de digitale tandarts

De zoekfunctie is weer gedeeltelijk werkzaam, er was wat misgegaan met verhuizing naar onze nieuwe server, maar gelukkig worden de problemen nu opgelost!

Ik zal narcose toevoegen aan faciliteiten bij onze zoekmachine, ik begrijp dat er toch veel vraag naar is. De van Dort kliniek is een zeer dure prive-kliniek, deze is echter onlangs failliet gegaan, dus ik denk dat u uw heil ergens anders moet zoeken. Wij hebben zelf goede ervaringen met de Amalia kliniek in Kerkrade, maar dat is voor u niet dicht bij.

Overigens is narcose geen echte oplossing en raad ik altijd aan om de mogelijkheden zonder narcose eerst uitgebreid te proberen. Vaak elpt een begripvolle en rustige tandarts, die goed verdoofd al heel veel.

Veel succes!
za, 03/01/2008 - 11:18 Permalink