Tandarts * verwijderd door beheer* is een oplichter !!!!!!!

Author:
admin
Posted:
zo, 08/10/2008 - 12:48
Hallo ik had nooit angst voor de tandarts maar sinds kort wel , ik had een kies laten trekken een tijdje terug omdat dit nog steeds een melkkies was op 24jarige leeftijd (hij was verstevigd maar op een gegeven moment begon hij te onsteken dus moest hij eruit).
toen liep ik dus met een groot gat waar ik een nieuwe tand wou laten plaatsen en vertelde hem dat ik een implantaat wilde .
toen ik advies ging vragen bij kwakzalver *verwijderd door beheer, u kunt deze naam navragen via de pb* vertelde hij mij na een foto dat de kies ernaast een ontstoken wortel had en dat hij dat wel even zou oplossen met een zenuwkanaal behandeling(dan worden je zenuwen eruit getrokken zeer pijnlijk) .
omdat ik zo goedgelovig was liet ik hem maar zijn gang gaan ) maar meneer had nooit aan die behandeling moeten beginnen !!!!! want elke geleerde tandarts weet dat je nooit een implantaat naast een kies mag/kan zetten die zo'n behandeling heeft gehad of waar een ontsteking onderzit,meneer had die kies er simpelweg uit moeten trekken en mij rechtstreeks naar de implantoloog moeten sturen voor 2tanden aan 1 implantaat schroefje.de chirurg van het MCH ziekenhuis vroeg vol verbazing waarom ik langs gekomen was als ze bij de tandarts al wisten dat er een ontsteking naast zat.

ik heb nu dus door die *scheldwoord* 2 enorme pijnlijke behandelingen achter de rug en loop nu met een pijnlijke ontstoken zenuwbehandelde kies(die ik ook al heb moeten laten repareren omdat het afbrak) met een gat ernaast terwijl ik al lang met 2 nieuwe implantaat tanden had kunnen rondlopen :smt012 . meneer *naam is verwijderd* wou zelfs een gouden brug aan de ontstoken kies vastmaken :smt103 ,maar hij maakte het net niet zo bont om niet te melden dat het hele handeltje er dan samen uit getrokken moest worden als t zou gaan ontsteken en dat zou zonde van mijn geld zijn zei die ,ik heb nu een afspraak met een hindoe specialistische tandarts en die gaat die tand er gewoon uittrekken draait er een implantaatschroefje in en draait er 2 tanden op en klaar ,dit had al tijden terug moeten gebeuren maar *naam is verwijderd* kan dit niet dus valt er niets voor hem te verdienen !!! :smt018 nu snap ik waarom hij met zijn hele familie 3x per jaar naar *verwijderd; geeft indentiteit weg* op vakantie gaat.

Nooit meer bij die oplichter omdat hij wat extra's wou verdienen heb ik pijn geleden nou als je zo aan je geld moet komen ben je voor mij een smerige crimineel en veel schadelijker dan bijv een drugsdealer !!!! ik snap niet waarom zijn wachtkamer altijd vol zit. (ps voor angst voor verdovings spuiten bestaat er een soort zalfje wat op het tandvlees word aangebracht,laat het 1 min inwerken en je voelt die prik niet meer dit hebben ze alleen bij goed tandartsen , naam is verwijderd* heeft hier ook nooit van gehoord en het is ook duidelijk geen lente in de ogen van zijn assistente)
vV

en dit is alleen maar uw kant van het verhaal (waar nog steeds wel heel veel versimpelingen en ook onjuistheden in staan, om nog maar te zwijgen van de kostenposten van die ""eenvoudige "" dingen die uw nieuwe tandarts "'even "" gaat doen....

En dan heeft de vorige tandarts gewoon recht op wederhoor..

Oftewel: als het allemaal zo hoog zit, wie A zegt (overduidelijk hierboven gebeurt..) moet ook B zeggen en een officiele klacht aanhangig maken..

Succes daarmee..
zo, 08/10/2008 - 13:42 Permalink
vV

want elke geleerde tandarts weet dat je nooit een implantaat naast een kies mag/kan zetten die zo'n behandeling heeft gehad of waar een ontsteking onderzit,meneer had die kies er simpelweg uit moeten trekken en mij rechtstreeks naar de implantoloog moeten sturen voor 2tanden aan 1 implantaat schroefje.de chirurg van het MCH ziekenhuis vroeg vol verbazing waarom ik langs gekomen was als ze bij de tandarts al wisten dat er een ontsteking naast zat.


goed: implantaat naast een kies waar een wortelkanaalbehandeling is gedaan?? geen probleem mits geen ontsteking.

2 kronen aan 1 element?? oftewel een vrij eindigende brug?? not done!1 wie heeft u dit wijsgemaakt??
en die gaat die tand er gewoon uittrekken draait er een implantaatschroefje in en draait er 2 tanden op en klaar
o ja nu lees ik het, die hindoe (wat dat er mee te maken heeft snap ik niet) specialistische tandarts. (staat ie op de NVOI lijst?)
zo, 08/10/2008 - 13:45 Permalink
admin

een wortelkanaal behandeling eindigt bijna altijd met een ontsteking (en als die er al zat zoals bij mijn geval gaat het bijna nooit meer weg ,het blijft altijd latent aanwezig maar je hoeft er niet persee last van te hebben als je gezond leeft ) en met een brug bedoelde ik dat hij dus een tand tussen de wortelkanaal behandelde(ontstoken) kies en een gezonde tand wou vastmaken met het risico dat als die behandelde kies pijn zou gaan doen het allemaal weer eruit moet(die vent kijkt dus niet in de toekomst het is gewon zsm geld verdienen nou is daar niets mis mee maar om andere mensen er pijn mee te doen is wat anders :smt017 ) . ik vroeg hem de simpelste en beste weg naar een nieuwe tand en hij had me gewoon gelijk naar een inplantoloog moeten sturen ipv al dat gerommel ,het is overduidelijk dat hij zo extra geld verdiend . ik heb een gesprekje met een assistente van een andere tandspecialist(ik mag hier dus geen naam of wat dan ook zeggen) gehad en die gaf mij ook mijn gelijk ,ik heb over 2 weken een afspraak dan trekken ze de behandelde kies eruit waar deze week ook weer een stuk vanaf brak toen ik een dropje at,en heb ik dus 2 tanden naast elkaar eruit ,ophet moment dat die kies eruit word getrokken worden er direct 2 nieuwe tanden aan 1implantaat schroefje gedraaid op die lege plek zodat het mooi dichtgroeit . ik raad eigelijk iedereen aan om ontstoken kiezen eruit te laten trekken mits je er geld voor heb of een goede verzekering,en er een implantaat in te zetten ,het is minder pijnlijk je heb er nooit meer last want al die zenuw en apex behandelingen hebben iedereen in mijn omgeving alleen maar kwaad gedaan,het geeft ook constant gifstoffen af heb ik gelezen een kies waar een latente ontsteking onder zit waardoor je gedrag zelfs kan veranderen ,mensen met rotten of pijnlijke tanden hebben ook meestal een slecht humeur.
als je een tv op het plafond ziet hangen waar alleen pokiemon word afgespeeld raad ik je aan de stoel te verlaten zolang je nog kan.

,,mijn nieuwe tandspecialist is een hindoe ipv een chinees vandaar,nou had ik juist een chinees uitgekozen omdat die altijd van die tengere vingertjes hebben en omdat ik liever geen grote slagershanden zoals de vader van Arnie Alberts ,mijn vorige tandarts..)

@Vv een officiele klacht ?? je bedoeld dat ik een rechtzaak tegen hem begin ,denk je dat de gemiddelde nederlander daar tijd voor heeft in deze situatie !,wat denk je dat ik er mee zal bereiken als ik mijn gelijk zal krijgen ,die 200eur terug ofzo ? ik ben toch verzekerd ,ik wens niet dat er met mijn gebit geknoeid word voor paar centen ! :smt013 .
zo, 08/10/2008 - 14:16 Permalink
vV

nee want er wordt wel heel veel krasse taal gesproken, maar geen verdere actie ondernomen.. Behalve dat er veel aantoonbare onzin staat (een wortlekanaalbehandeling eindigt ""altijd"" in een ontsteking bv...)
ga ik in een dergelijk geval waarbij klager wel "'klaagt"" maar niet de enige juiste actie neemt..(tja want dan moet je hard maken wat je loopt te roepen..) de zaak met een forse korrel zout nemen. Eerst wederhoor voordat er conclusies getrokken kunnen gaan worden.

(overigens: afkomst zegt helemaal niets... ook een tandarts met kleine vingertjes , chinees of niet, kan de zaak verpesten..boeken over te schrijven..)

En waar staat dat het een neptandarts is en geen echte?? oftewel: wel of geen BIG registratie??
zo, 08/10/2008 - 16:16 Permalink
alscho28

Volgens mij heeft deze patient het gevoel dat hij niet serieus genomen is en misschien wel bedrogen. Dus geen forumvervuiling.

zover ik het begrijp is dat deze patient duidelijk heeft aangegeven dat hij met zo min mogelijk behandelingen toch het gewenste resultaat te verkrijgen. daarin schijnt het een en ander mis gelopen te zijn.

ik denk dat deze persoon proffesionele antwoorden dient te ontvangen. daarom heeft hij/zij zich hier aangemeldt.
ma, 08/11/2008 - 01:52 Permalink
admin

Mensen die zich fatsoenlijk opstellen !!! wat ben jij ongelovelijk dom zeg :smt121 ,Ik heb geen vraag want die was al beantwoord door een implantoloog.

een ervaren tandarts met gezond verstand weet dat je geen implantaat naast een ontsteking kan zetten ,hij stelde zelfs voor om een brug eraan vast te maken.terwijl ik bij elk bezoek vertelde dat ik een implantaat wilde maar hij praatte er gewoon overheen met ga maar even op me stoel zitten dan kijk ik wel even en dan gaat hij gelijk met ze spulletjes aan de slag .

@Vv je moet lezen voordat je wat zegt(werk jij voor die vent ofzo?) ,ik zei dat een zenuwkanaal behandeling >BIJNA< altijd in een ontsteking zal eindigen ,dit kan een miniscule ontsteking zijn waar je zelf niets van merkt .dit weet je alleen als je een tijd na de behandeling een foto laat maken .en een apex behandeling is al helemaal een middeleeuwse methode.

ik ga alleen nog naar een tandarts in de toekomst als ik een gaatje heb en verder niets,dat laat ik aan specialisten over

DUS ALS JE HET NOG NIET DOOR HAD ,DIT WAS GEEN VRAAG MAAR EEN WAARSCHUWING ,maar ik mag zelfs niet de afkomst van de tandarts noemen want dat heeft nergens mee te maken zeker ?

Alscho@ :smt038 fijn om een neutraal persoon te horen,en geen forum mod die als een valse pittbull in me nek hijgt
za, 08/16/2008 - 21:39 Permalink
admin

ja dat zal ik ook doen in jouw geval ,en dat een chinees het kan verpesten met kleine vingertjes weet mijn ouwe schoen ook . het gaat er toch om dat ik minder kans loop op foutjes dan een kerel met enorme handen ,Rembrandt had ook geen slagers handen begrijp je dat of gaat dat je verstand te boven? .waar heb jij in godsnaam op school gezeten ...ben jij echt een tandarts ?.

sorry hoor maar als mijn opmerkingen forumvervuiling worden genoemd door een tunnelvisie figuur ,word ik nogal geirriteeerd :smt011
za, 08/16/2008 - 21:57 Permalink
Newtan

Geacht slachtoffer.

De drukte die u hier maakt is ongetwijfeld terecht. Ik zou me ook beso......d voelen.
Maar wat moeten we hiermee?

Met deze manier van doen zou het best mogelijk zijn dat u bij een serieuze tandarts er uit geduveld wordt.
Misschien is dat ook gebeurd.
En waar kom je dan terecht?

Het is gelukkig niet zo dat de hele wereld tegen u is.
Alleen hebben ze mij geleerd dat je met stroop meer vliegen vangt dan met azijn.
Als u voelt wat ik bedoel.

Met andere woorden: wat moeten we nou met u? Als waarschuwing schiet u hier uw doel voorbij. Dan kunt u beter een eigen blog beginnen.

@vV: eigen sop kookt het lekkerst, toch?
zo, 08/17/2008 - 02:51 Permalink