Tandarst gezocht regio Eindhoven

Author:
bijvoorbeeld
Posted:
ma, 03/31/2003 - 02:31
Hoi.

Mijn oude tandarts wil me niet meer hebben. Ik ben 3 jaar geleden voor het laatst geweest en nu ik pijn heb zegt ie dat ik maar een ander moet zoeken. Hij wil alleen patiënten die braaf elk half jaar komen..

Weet jij een goede tandarts die me gauw wil helpen? Bedankt alvast... au auw!
anouskatje

Hoi,
Ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jou want ik heb dat ook een tijd gedaan en mijn tandarts zei toen ook precies hetzelfde maar ik heb mijn eigen tandarts in Boxtel hij heet Kaboort misschien is dat iets voor je hij is heel aardig en als het pijn doet stopt ie enz.enz. door deze tandarts durfde ik ook weer naar de tandarts .SUCCES
ma, 03/31/2003 - 10:37 Permalink
bijvoorbeeld

Katje bedankt. Ik wacht eerst even af hoe het bij van Lier in Eindhoven verder gaat. Vanochtend gebeld en kon al om 11.30 uur terecht, morgen om 15.00 uur weer. Dat is wel lekker. Het is voor mij gewoon even weer die stap zetten. Eigenlijk ben ik niet echt superbang, maar ik stel het steeds weer uit totdat het weer echt pijn begint te doen.. ik weet het, dom. Hij is wel een lopende band tandarts..zo één die er twee tegelijk behandelt en werkt supersnel en zonder poespas (ook de inrichting is kaal). Twee maanden geleden is hij, na 10 jaar in een groepspraktijk gewerkt te hebben, nu voor zichzelf begonnen. Ik denk dat ie wel ok is.
ma, 03/31/2003 - 12:26 Permalink
bijvoorbeeld

Hij is dus OK. Hij werkt heel efficiënt, weet wat ie doet en binnen een mum van tijd klaar. Twee joekels van gaten opnieuw gevuld, foto's gemaakt, aanslag verwijderd, praatje. Alles bijelkaar 35 minuten. Het viel allemaal reuze achteraf. Ik had al op veel meer ellende gerekend. Toen ik gister voor het eerst kwam bij hem was ik behoorlijk sceptisch. Wat is er mis met 'm dat ie nog klanten zoekt? Niks dus. Niet alle vaste klanten wilden met 'm meeverhuizen, that's all. M'n scepsis is nu wel over. Ik heb in het verleden heel wat geklooi aan m'n gebit meegemaakt, maar hij is gewoon goed.
di, 04/01/2003 - 16:26 Permalink