strax

Author:
katapult
Posted:
do, 09/25/2003 - 09:57
strax....mag ik naar de tandarts.
Deze x kan ik het nog aan denk ik - beetje polijsten, etc. Maar als deze x geweest is, dan wordt het wat lastiger. Wortelkanaal. Vette stress.
En ik vind het toch nog zo belachelijk hoe ik doe wat dit betreft.
Strax moet ik janken daar ofzo. Dat is toch stom.

Goed, ik ga leren om er anders mee om te gaan. Daar gaan ze me bij helpen daar, maar ja....zal wel niet meest makkelijk zijn.

flower
pippy1970

hey flower veel succes straks
ik zou je willen zeggen dat je niet bang hoeft te zijn!!! maar ja ik ben zelf heel erg bang, vandaar ga ik ook naar kerkrade. 14 okt intake. ik jank al bijna als ik dr aan denk.. dus helaas kan ik je niet gerust stellen.
wens je heel erg veel succes. en laat je horen hoe t is gegaan
groetjes pippy
do, 09/25/2003 - 11:43 Permalink
Computermeid

Hoi,

Ik heb een aantal weken geleden een wortelkanaalbehandeling gehad aan een kies die al flink pijn deed (daarvoor ging ik ook), zonder dat ik daar op was voorbereid! Ik kwam er zelfs pas achteraf achter wat hij had gedaan en het is me alles meegevallen, hij heeft het goed verdoofd en van de behandeling voelde ik echt niets (iig geen pijn). Toen de verdoving uitwerkte was het wel even een tegenvaller maar ik had ook gehoopt op een soort wonder dat na de tandarts (was mijn eerste bezoek in zo'n 5 jaar) de pijn over zou zijn en da's natuurlijk niet reeel. Maar die pijn is vrij snel weggetrokken. Maak je dus niet te druk, zo erg als het klinkt is het niet!

De behandeling bestaat wel uit meer delen, voor zover je dat nog niet wist, morgen gaan ze bij mij verder als het goed is, en voor zover ik begrepen heb kan dat niet veel voorstellen aangezien ze bij de eerste behandeling alles 'doodmaken' (qua zenuwen enzo)

[ Dit Bericht is bewerkt door: Computermeid op 2003-09-25 14:02 ]
do, 09/25/2003 - 14:01 Permalink
katapult

Nou, ik ben weer thuis.
nog ff lekker geshopt in nijmegen.

m'n tandarts daar wil de wkb nog niet gaan doen. Ik heb nog geen pijn op dit moment....dus...dat kan...
Ze wil eerst wat meer band opbouwen en deze ingreep zou nog niet handig zijn op dit moment.
Ik doe nogal 'anti-sociaal' daarzo. Geen oogcontact, 'kweet niet' zeggen en ander ontwijkend gedrag. Ik wil er niet zijn en dat doe ik op die manier.
Ze wil eerst dat dat muurtje wat meer weg is bij mij. Dat is ook waarom ik daar naar toe ben gegaan, maar dat gat in die kies is een beetje onhandig gepland zeg maar.

Heeft iemand ervaring met dissociatie-gedrag bij de tandarts of met het geen oogcontact willen omdat het anders zo 'echt' wordt en te dichtbij komt?

Later meer.

Trouwens vette opluchting dat die wkb nog niet hoeft. Stiekum hoopte ik dat, maar ik dacht dat ze daar wel niet mee akkoord zou gaan. Wel dus. beter.

Als ik toch pijn krijg.....dan moet ik wel gaan bellen.

Ja en kan het ook zijn dat ik gewoon m'n pijn wegblok? Dat het er normaal wel is, maar ik het gewoon negeer?
Kent iemand dat?
Of kan dat niet?

flower
do, 09/25/2003 - 19:25 Permalink