SPOED! Nieuwe begrijpende tandarts gezocht.

Author:
animal72
Posted:
di, 03/06/2012 - 18:21
Tot voor twee jaar terug waren wij zeer tevreden over onze tandarts. Omdat ik zelf nogal bang ben voor de tandarts, legde zij mij alles stap voor stap uit. Ook hoelang de behandeling nog zou duren en hoever ze was. Dit vond ik erg prettig. Helaas voor ons ging zij verhuizen en bij een andere praktijk verder. Voor ons jammer genoeg te ver weg.

Over de huidige tandarts zijn we niet tevreden. Zelf moet ik nogal vaak en er gaat steeds meer mis, gaan we toch op zoek naar een andere tandarts. Er wordt gewoon niet geluisterd. Vorige week moest ik een gaatje laten vullen en de verdoving was gedaan. Na een paar minuten komen ze terug om te vragen of de verdoving goed werkt. Ik geef aan dat dit niet het geval is en dat ik de tand gewoon nog voel. Ook mijn tong was niet verdoofd wat wel had gemoeten. Na een korte discussie, dat zij niet fout kon hebben gewoon, werd er dan toch wat bijverdoofd. Omdat ik al bang ben wil ik niet iedere keer een dubbele verdoving krijgen. En als ik goed in de spiegel kijk zit nu achter de behandelde kies een klein bultje en het doet me zeer. Dus waarschijnlijk is het nu ook ontstoken. Hier word ik moe van.

Dus noodgedwongen van tandarts moeten veranderen en een tandarts in de eigen woonplaats gezocht. Probleem is echter dat wij hier in de omgeving niet bekend zijn en de andere tandarts die wordt aanbevolen hier in onze woonplaats een patiëntenstop heeft.

Wie in de omgeving van Beek (gld) en Zeddam kan mij een goede tandarts aanbevelen die geduld en ervaring heeft met mensen die bang zijn voor de tandarts? Mag zelfs iets verder zijn, als we maar goed worden behandeld.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.