slecht gebit

Author:
kimmie215
Posted:
za, 05/04/2013 - 23:19
hallo ik ben een meisje van 25 jaar..
Maar ik heb al een tijdje een verrot gebit met de gaten ook in de voortanden ,en niet alleen in de voortanden eigenlijk overal..
Maar ik maak me zorgen en ben bang en ik wil super graag van me verrotte tanden af en ik heb echt hulp nodig vanwege ik dus vroeg op mezelf moest 18 jaar en ik wel werk heb maar tegenwoordig alles alleen maar duurder wordt,,heb ik dus ook niet mijn zorgverzering betaald maar dat wordt wel weer geregeld maar me zorgtoeslag is ookal in beslag genomen dus.
Maar ik loop al wat jaartjes rond met dit gebit maar als ik zo door blijf lopen ben ik bang dat ik niet zo oud wordt..ik wil ook gewoon weer over straat kunnen lopen zonder dat mensen je al veroordelen zonder dat ze je kennen...ik heb een zwaar hard leven gehad misschien veel fouten gemaakt maar ik wil ook 1 x keer zeggen dat ik gelukkig ben en zonder pijn kan rond lopen ik heb echt hulp nodig weet iemand hoe ik dit kan doen?????
Lieneke

Hey, je bent allang geen meisje meer, je bent een vrouw! Een vrouw die zo te lezen een nieuwe start wil maken, maar financiele problemen heeft. Je kunt aankloppen bij de tandheelkunde universiteiten. Het zal niet geheel gratis zijn, maar het is in elk geval een stuk minder duur dan de reguliere tandarts. Informeer eens naar de mogelijkheden. Waar de uni's zitten, zie je hier: http://www.ikwiltandartsworden.nl/universiteiten
zo, 05/05/2013 - 13:49 Permalink