Schuite in rotterdam ook narcose behandeling

Author:
stresskip
Posted:
za, 06/07/2003 - 21:39
Wie heeft ervaring met schuite tandtechniek in rotterdam ?? zie de website http://www.schuite.com , lijkt me zoiets als kerkrade toch, misschien een oplossing voor mij dus graag info
janny1970

Hoi,

Ik heb hier zeer goede ervaringen mee even als mijn zus en zwager.
Bij hun beiden is het al 15 jaar geleden(waren toen 22 en 29) dat ze daar zijn geweest, en ik ben zelf in oktober 2002(was toen 31) daar behandeld alles laten trekken en direct het gebit er weer in, de perfecte oplossing en nergens last van gehad zat 3 uur na de behandeling al weer aan de nasi.
Voordeel bij schuite vind ik dat je er niet zo lang hoeft te wachten als in kerkrade, de meesten vinden het wel een nadeel dat je alles zelf moet betalen, maar dat vond ik dus geen nadeel wou eraf dus maakte me het niet uit dat ik zelf moest betalen en vind een gebit wat je zelf betaald hebt mooier dan een ziekenfonds gebit.
Hoop dat je hier wat aan hebt.

Groetjes, Janny

[ Dit Bericht is bewerkt door: janny1970 op 2003-06-07 23:25 ]
za, 06/07/2003 - 23:22 Permalink
stresskip

hallo Janny
Allereerst bedankt voor je info, de reacties zijn dit weekend dun gezaaid geloof ik, maar ja is wel erg mooi weer!
Hoeveel was jij kwijt in totaal ? en heb je het onder narcose laten doen ? ik probeer info te verzamelen want ik verrek van de pijn en moet een beetje op gaan passen met de pijnstillers, had al 1 kies laten trekken, maar of het waren er 2 of t was de verkeerde want heeft niet veel geholpen, dus na 1 week moed verzamelen en pijn weinig resultaat. aangezien mijn gebit 1 grote rotzooi is twijfel ik om alles eruit te laten halen, volgens de gewone tandarts waar ik was zouden de onder voortanden kunnen blijven zitten, maar ja, dat is ook lekker, heb je volgens mij niet zoveel aan ?
Hoe gaat het verder bij hun in zijn werk qua narcose en alles er om heen ?
alvast bedankt
zo, 06/08/2003 - 10:10 Permalink
janny1970

Hoi,

Geen dank graag gedaan er zijn er hier niet zoveel die naar rotterdam zijn gegaan(omdat je zelf moet betalen), maar ik heb een paar mensen die er wel zijn geweest via mij zal ze mailen of ze hun verhaal willen vertellen.
De kosten voor mij waren 940,= euro inclusief narcose, gebit en het trekken en de nazorg.
als je de onderste tanden laat zitten heeft het als voordeel dat je onderkaak minder snel krimt, en je krijgt dan een plaatje voor de ontbrekende kiezen.
Je belt ze voor een afspraak, als je er de 1e keer komt bekijken ze je gebit(doen dan verder niks), geven ze hun advies en bespreken met jou wat jij wilt, dan foto maken en gips happen een formulier invullen met ziektes e.d die je hebt of hebt gehad, en dan krijg je een afspraak voor de behandeling.
Voor de behandeling krijg je 2 pilletjes mee 1 voor de avond van de behandeling, en 1 die je moet innemen 2 uur voor de behandeling, dan krijg je een infuus en val je dus in slaap en een paar tel later word je wakker met het gebit weer in de mond, als je goed wakker bent mag je weer naar huis, en moet je de volgende dag voor controle terug komen, en na 3 maanden weer om het gebit te laten opvullen.

Groetjes, Janny
zo, 06/08/2003 - 13:23 Permalink
joyce

Hallo

Ik heb een jaar geleden mijn verstandskies daar laten trekken .Ik had daar enorm veel pijn aan ,hij was helemaal zwart en rot .Ik kon gelijk langs komen en ik werd nog eens als eerste geholpen .Ik vond het wel spannend allemaal hoor .Die tandarts kijkt even in je mond en je gaat daarna naar de kamer waar ze het doen .Je zit in een stoel en de anestesist die plaatst een infuus in je arm ,je krijgt een schort om je lijf en hij brengt de vloeistof toe ,doet even zeer hoor ,je voelt tintelingen in je hoofd .Je valt dan lekker in slaap .Ik werd wakker in een kamertje daarnaast en je kan naar huis .Wel iemand meenemen hoor wat je bent helemaal van de kaart .En ik zou een dag vrij nemen ,ik ging gelijk slapen toen ik thuis was .Ik zit er over te denken om het weer te doen maar zo kom ik nooit van mijn angst af .
Maar in ieder geval ,je voelt er 100% niks van .

Veel sterkte joyce
ma, 06/09/2003 - 20:08 Permalink