Positief verhaal verstandkies trekken

Author:
reemprive
Posted:
za, 10/26/2019 - 11:04
Hi,

Bij een controle dit jaar gaf mijn tandarts aan de verstandskies rechtsboven te moeten verwijderen op termijn. Er was een punt doorgekomen en deze groeide strak tegen mijn achterste kies aan. Hierdoor was het heel lastig schoon te houden en was het wachten op een ontsteking.

Deze week begon in er inderdaad last van te krijgen. In de nacht werd ik wakker met een zeurend gevoel bij de bewuste kies. Er zat dus niks anders op dan te voorkomen dat het van kwaad tot erger zou gaan. Afspraak gemaakt, ik kon gisterenochtend terecht bij mijn tandarts. Gelukkig is hij erg bekwaam dus dat was van tevoren enigszins een geruststelling. Desondanks rekende ik op een week flik last.

Bij aankomst verdoving gekregen, niks van de prikken gevoeld. De behandeling zelf was zo gepiept, met kracht en zonder te wrikken kreeg hij de kies er uit.

Afwachten tot de verdoving was uitgewerkt en de pijn zou komen, ik had alvast ibuprofen in huis gehaald. Tot mijn stomme verbazing voelde ik helemaal niks. Vandaag wakker geworden, geen zwelling, geen pijn, geen bloed meer. Bizar, gewoon helemaal niks van de behandeling gevoeld en geen nasleep.

Ik had van tevoren hier gelezen en hield mijn hart vast, ik dacht laat ik dit posten om anderen een hart onder de riem te steken.
Melati

Wauw! Wat ontzettend fijn om te lezen. Ik heb al mijn verstandskiezen nog (hopelijk blijven ze rustig zitten.. ze zijn nooit doorgekomen en heb er 3 schijnt), maar goed om te lezen dat het je zo meeviel. En aardig van je om dit hier te delen. Dankjewel.
za, 10/26/2019 - 20:04 Permalink