opvragen gegevens

Author:
jumper
Posted:
za, 11/08/2003 - 02:13
Hallo, ik ben nieuw en ben al een jaar of 10 niet meer naar de tandarts geweest. Heb nu 3 kiezen die afgebroken zijn, maar heb er geen last van. Nu lees ik hier alsmaar iets over Kerkrade, wat zit daar? Kan iemand mij het adres of site gegevens geven?
Op dit moment spelen angst en schaamte over mijn gebit een grote rol en durf ik de stap om naar een tandarts te gaan niet te nemen.Wie kan me ook vertellen hoe het zit met de verzekering wanneer je zo lang niet meer bij de tandarts bent geweest.

[ Dit Bericht is bewerkt door: jumper op 2003-11-08 02:22 ]
ArrowGirl

Was zelf ook een aantal jaartjes niet meer naar de tandarts geweest en voor mij was Kerkrade ook de oplossing.
Ze zijn echt supervriendelijk daar en weten echt hoe ze met angstige patienten om moeten gaan.
Hier ff het adres van de site:
http://www.angstvoortandarts.nl

Hoe het zit met de verzekering. Tja,dat ligt eraan of je aanvullend verz. bent voor de tandarts.
Als je dat bent maakt het niet uit volgens mij dat je zolang niet bent geweest.
Bij mij hebben ze in elk geval wel gewoon 75% vergoed,maar ik denk dat je dat het beste gewoon ff bij je verzekering na kunt vragen.
Veel suc6!

Groetjes Natascha
za, 11/08/2003 - 09:08 Permalink
jumper

bedankt voor je info. Heb reeds gekeken en ook daar wat naartoe gemaild omdat ik enkele vragen had.
Heb nu een dikke wang en heb gisteren een tandarts gebeld en niet eens vanwege mijn wang, maar voor het geval dat (Ik had het zweet in de handen staan) Ik voelde al wel wat maar het was niet ernstig totdat ik vanachtend wakker werd en mijn wang dik was. De tandarts gebeld maar kon niet komen, pas morgen. Geprobeerd iemand anders te bellen maar helaas geen nieuwe patienten. Voor al die telefoontjes moest ik toch veel moed verzamelen. Nou kan ik een tandarts van de avonddienst bellen of wachten tot morgen 11.30 uur. Ik zit in dubio, want straks is mijn wang morgen nog dikker. Soms vraag je je weleens af waarom niet regelmatiger naar de tandarts, maar 2x schoot een tandarts uit met zijn boor in mijn wang en tandvlees. Vervolgens bij de halfjaarlijkse bezoekjes (poets mijn tanden altijd 3x gebruikte parodontax (nog steeds), floste maar elke keer had ik wat. Toen de tandarts zo'n opmerking maakte ja het zal allemaal wel en ik na die laatste afspraak weer een stuk van mijn kies afhad durfde ik er niet meer heen en nu heb ik wat aan mijn wang. Ik zie er wel tegen op om na aldie jaren weer een tandarts te bezoeken meer uit schaamte dat je het zover hebt laten komen met je gebit.
Het is allemaal ******.
di, 11/11/2003 - 20:27 Permalink
Pisces

Hoi hoi,

Ik weet precies hoe je je voelt, hoor ! Ben zelf al bijna 17 jr niet meer geweest. En schaam me ook al dood voor als ik weer een keer ga (of moet.........). Maar bedenk dat je NIET de enige bent. Bij lange na niet, hoor ! Iedereen hier weet wat jij bedoelt en wat je doormaakt. En zo'n tandarts is echt wel wat gewend, hoor. Wedden dat het nog meevalt ?

Sterkte !

Groetjes, Pisces
di, 11/11/2003 - 20:52 Permalink
jumper

k'Ben geweest en had het zweet in mijn handen staan. Ben dus wel gewoon naar die oude tandarts geweest en legde het allemaal uit. Hij zag dat ik het moeilijk had en vervolgens maakte hij de afspraak om gewoon naar het probleem te kijken en daarna naar de rest van het gebit. Ik heb 'm ook verteld dat ik na het lezen van deze forum en na het versturen van mailtjes naar info@angstvoortandarts.nl de stap had gemaakt om weer naar hem toe te gaan. Hij had foto's gemaakt van waar het probleem zat en zag niks aan de wortel. Dus antibiotica gekregen en a.s. maandag weer heen. Het was een zware bevalling ernaar toe te gaan na 9 a 10 jaar, maar dit heb ik eerst weer overwonnen en dank je Pisces voor je medeleven.

[ Dit Bericht is bewerkt door: jumper op 2003-11-12 18:54 ]

[ Dit Bericht is bewerkt door: jumper op 2003-11-13 00:14 ]
wo, 11/12/2003 - 18:52 Permalink
Pisces

Je bent geweest ? Geweldig :smile: Écht goed van je hoor !!! Nou is er toch wel iets van je afgevallen ?

Ik vind je hartstikke knap !

groetjes, Pisces
wo, 11/12/2003 - 19:50 Permalink
jumper

Ben afgelopen maandag naar de tandarts geweest.
Hij heeft 1 kies opnieuw gevuld en 1 getrokken. Komende donderdag er weer heen voor de rest van de vullingen. Valt allemaal reuze mee. De tandarts doet het rustig aan en vertelt wat hij aan het doen is. De spuiten bij het trekken viel ook allemaal mee. Vroeger waren het spuiten nu hebben ze een instrument die wat prikjes geeft. Dat vind ik prettiger.

[ Dit Bericht is bewerkt door: jumper op 2003-11-18 20:24 ]
di, 11/18/2003 - 20:23 Permalink