Op de helft..

Author:
Ropje
Posted:
za, 05/31/2003 - 14:30
Ik ben donderdag in Kerkrade geweest voor de eerste helft van de behandeling. Ik had een begroting van 2,5 kantje, dus dat kon allemaal niet in een keer.
Onderweg ernaartoe vanuit Nijmegen werd ik toch wel erg zenuwachtig, maar in Kerkrade waren een of twee opmerkingen van Veronique genoeg om me gerust te stellen. "Je gaat zometeen naar binnen, en dan zullen er misschien nog een of twee vragen gesteld worden, klein prikje in je arm, en het volgende dat je weet is dat je weer in de auto naar huis zit..."(o.i.d.).
Nou, zo ging het precies, ik heb een of andere droom gehad, weet nog dat ik stomverbaasd wakker werd, en zat in no time weer in de auto naar huis, te inspecteren wat er allemaal gebeurd was.
De hele bovenkant was klaar, inclusief die hele lelijke gaten in mijn hoektanden. Beneden is in ieder geval een kies getrokken, en verder weet ik het niet precies. Een geweldig gevoel. Onderweg naar huis werkte de ene na de andere verdoving uit, en bij thuiskomst heb ik uit voorzorg een pijnstiller genomen. Volgens mij was het niet nodig geweest, want ik heb echt helemaal nergens last van, en ook van de narcose merkte ik 's avonds helemaal niets meer.
Het belangrijkste voor mij is dat ik me niet meer hoef te schamen, en dat slaat bijna door in dat ik wel tegen iedereen wil roepen: "Kijk eens naar mijn tanden!", zo goed voelt het.
Ik hoop dat ik snel de andere helft kan doen.
Echt allemaal doorzetten, twijfelaars, of het nou in Kerkrade of ergens anders is, het gevoel dat het weer in orde is, is onbetaalbaar..

groeten Ropje

[ Dit Bericht is bewerkt door: ropje op 2003-06-01 00:47 ]
Ropje

In totaal ben ik straks 22oo euro armer, dat is trouwens nog zonder narcose van 220 euro per keer..
Heel veel geld, maar ik kon inmiddels geen beter doel meer bedenken (Kunt er ook een hele mooie computer van kopen, maar dat is over twee jaar nog maar een hele gewone...)
Ik had me voorgenomen om dit als eerste te doen als ik het kon betalen, en dat heb ik gedaan. Geen bank, bed of stereo dus.
zo, 06/01/2003 - 00:50 Permalink