ok wat nu?

Author:
dinges
Posted:
di, 03/11/2003 - 22:59
Hi,
K ben nu al een jaar of 5 niet meer naar de tandarts geweest, en heb nu en een bestwel grootgat (heb een vermoeden dat me zenuw een beetje openligt ofz) en doorkomende verstands kiezen, en dit hele zooitje heeft de neiging om de paar weken te gaan ontsteken (meestal wanneer me verstandskiezen verder doorkomen) hetgeen opzich al niet fijn is maar ook oorontstekingen creeert wat nog minder fijn is. Nou ben k zo ie zo al bang van tandartsen maar krijg ook nog es overgeef neigingen iets in me mond poert ga vaak al over me huig bij t tandenpoetsen dus een paar handen en een boor in me bek en k weet vrij zeker dat k over de tandarts heen kots iets wat k liever niet doe eigenlijk, en nou is me een ondernarcose behandeling aangeraden, maar bij mijn weten is het effect van narcose: over je huig gaan. Dus zie k niet wat ik daar mee opschiet dus dat is een probleem en ik vraag me af of daar ook behandelingen voor zijn????
En ik vraag me af wat verstandigger zou zijn voor me kies met een gat erin, t ding laten verwijderen en een fake dr in proppen, t hele zooitje er uit laten timmeren en voor een gebit gaan, kronen of hoe t ook heet over t hele zooitje laten gooien? Een vulling er in gooien waarmee t waarsch nog steeds pijn zou doen (ken nog iemand met t zelfde)

alvast bedankt.

dinges.
Ank

ik heb nog nooit gehoord dat je kokhalsneigingen krijgt van een narcose. Je merkt er toch niks van? Een tijdje geleden zag ik een programma op tv waarin een man met dezelfde problemen als jij naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem ging voor een tandartsbehandeling. Hij werd ook onder narcose (eigenlijk een licht slaapmiddel) gebracht en had totaal geen last van kokhalzen. Je kan natuurlijk altijd vertellen aan de tandarts dat je die problemen hebt, en als het een goede tandarts is houdt hij of zij daar rekening mee. En dat zullen ze ongetwijfeld ook doen als je naar bijvoorbeeld Kerkrade gaat. Je moet het dan wel vertellen, natuurlijk. Succes ermee.
wo, 03/12/2003 - 08:33 Permalink
janny1970

Hoi,

Nou ik heb nu meerdere keren narcose gehad soms veel ben je echt weg, en soms weinig ben je er nog een beetje bij, en ik ga daarna gegarandeerd over mijn nek, ook al geven ze me een middel dat je niet zo snel misselijk wordt, dan nog ga ik.....Ze weten niet hoe dit komt sommige mensen hebben daar nu eenmaal last van.

Groetjes, Janny
wo, 03/12/2003 - 19:19 Permalink