Nog 1 nachtje slapen

Author:
Ank
Posted:
vr, 03/28/2003 - 08:08
Morgen is het dan zover. Om 10.15 uur word ik onder narcose gebracht en mijn gebit gerepareerd. Op dit moment ben ik rustig, denk er wel constant aan, maar word er niet zenuwachtig van. Hopelijk morgen ook niet. Hoewel ik blij ben dat het dan eindelijk zover is, wilde ik eigenlijk dat het al zaterdagavond was en dat ik heerlijk naar het voetbal kan gaan kijken met mijn schoonvader.
De assistent-narcotiseur heeft me met haar hand op haar hart beloofd dat ik niks zal merken en voelen. Het enigste dat ik merk is het prikje in mijn hand voorde narcose.
Ik heb al rietjes en drinkontbijt gekocht voor na de behandeling, maar ik hoop dat het zo goed met me gaat dat ik 's avonds weer gewoon kan eten. Normaal gesproken na een tandartsbehandeling kan je daarna weer normaal eten, maar nu wordt natuurlijk het hele gebit onder handen genomen. Maar een dag geen vast voedsel vind ik ook eigenlijk niet zo erg. Drinkontbijt vind ik wel lekker.
Of ik vandaag nog verder op het panel ben weet ik nog niet, we vertrekken vanmiddag al naar Limburg. Maar in ieder geval maandag, of misschien al zondagavond zal ik een verslag schrijven over mijn behandeling. Er is mij ook gevraagd om een reactie op hun website te zetten als ik tevreden ben met de behandeling.
Angsthaasje

Waarschijnlijk lees je het niet meer maar veel succes. Ik hoop dat de behandeling goed verloopt en dat je niet veel napijn zal krijgen. Ik wacht vol spanning op je verslag.
Ik hoop dat je er een goede ervaring aan overhoudt. Dapper dat je dit doet!
vr, 03/28/2003 - 19:33 Permalink