4 berichten / 0 nieuw
#1
Narcose-tandarts Alphen a/d Rijn
door Paura wo, 04/05/2006 - 18:41

Beste mede-angstigen,

Zoals veel van jullie is voor mij de tijd ook rijp geworden om écht wat aan mijn gebit te laten doen...vreselijk :cry: ...maar het moet. Ik ben al bijna tien jaar niet geweest en toen onlangs wéér een stuk tand afbrak, kon ik niet langer het probleem aan de kant schuiven. Alleen die v-r-e-s-e-l-i-j-k-e angst.
Totdat ik over angsttandartsen hoorden...en toen, na wat onderzoek, uitkwam bij de narcose-tandarts uit Alphen a/d Rijn (http://www.narcosetandarts.nl). Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Als ik daar behandeld kan gaan worden...ik durf het bijna niet te dromen!!

Nu mijn vraag...heeft er iemand ervaring mee? Niet alleen op het behandelgebied, die lijkt mij uiterst positief (zo niet, dan hoor ik dat natuurlijk graag). Ik ben eigenlijk ook erg benieuwd naar alle rompslomp rondom de kosten en de verzekering/vergoeding. Ik ben maar student, geen multimagnaat en ik wil niet in allerlei valkuilen lopen....In hoeverre vergoedt de verzekering (aanvullende evt.) een behandeling bij deze narcose-tandarts?

Hopelijk kan iemand mij eerlijk vertellen of deze 'droompraktijk' waarheid voor mij kan worden?

Alvast hartstikke bedankt!!! Groetjes 'Paura'

Paura
Offline
Laatst gezien: 10 jaar 5 maanden geleden
Geregistreerd: 04/05/2006 - 16:51
door minique wo, 04/05/2006 - 19:38

Allereerst: hartstikke goed dat je je verhaal hier neerzet en inmiddels al zo ver bent dat je stappen gaat ondernemen. Super! :smt023
Dit soort klinieken, waar onder narcose behandeld kan worden, kunnen een geweldige uitkomst zijn.

Gebruik de zoekfunctie ook eens, want er zijn al verschillende topics die van forumbezoekers die in Alphen zijn behandeld.

Over het algemeen kun je zeggen dat dat de narcose zelf betaald moet worden en niet wordt vergoed door je verzekering.
Of datgene wat er aan tanden en kiezen moet gebeuren ook vergoed wordt, hangt af van je verzekering: als je een aanvullende verzekering hebt voor tandheelkunde, dan wordt het vergoed (tot het maximum waarvoor je verzekert bent). Het beste kun je daarover contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij of de polisvoorwaarden/het vergoedingenoverzicht van jouw verzekering raadplegen.

:smt006 Monique

minique
Offline
Laatst gezien: 6 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 11/25/2003 - 01:00
door Paura wo, 04/05/2006 - 20:17

Hoi Minique,

Allereerst bedankt voor je snelle bericht! Ik was inderdaad een beetje snel met het posten van mijn verhaal en heb dus even meegedaan aan het te snel volgooien van een forum....mijn excuses Wink ...
Ik was - zoals altijd - nogal impulsief en dat is nu even gevaarlijk. Wil ik het financieel allemaal gaan boltrekken, dan moet ik eerst grondig uitzoeken hoe en wat met mijn verzekering. Momenteel heb ik niet eens een tandarts (al jaren niet meer), laat staan een aanvullende verzekering. Een groot probleem dus! Deze en andere zaken moet ik eerst even rustig uitzoeken, voordat ik überhaupt kan gaan richten op de daadwerkelijke eerste stap.
Kortom: voortaan post ik pas weer iets als niemand anders deze vraag al gesteld heeft :D...
Maar toch wil ik nog even kwijt dat ik weer een beetje hoop gekregen dankzij dit forum :smt008 . Se questo fa riuscire, divento tanto felice...lo spero, lo spero...

Groetjes 'Paura'

Paura
Offline
Laatst gezien: 10 jaar 5 maanden geleden
Geregistreerd: 04/05/2006 - 16:51
door minique wo, 04/05/2006 - 20:40

Je mag gerust blijven posten hoor, al is het alleen maar om je verhaal kwijt te kunnen!!! En hopelijk krijg je dan nog wat meer steun en daardoor hoop!

:smt006 Monique

minique
Offline
Laatst gezien: 6 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 11/25/2003 - 01:00