Narcose Tandarts

Author:
Angie27
Posted:
do, 12/27/2007 - 08:18
Hoi allemaal,

Hier ook 2 angstige mensen die bang zijn voor de tandarts,echt extreme bang,heb net een afspraak gemaakt bij de CDC kliniek in Best.en zat al met koude rillingen,Maar heeft iemand ervaring met de cdc kliniek,in best of een andere kliniek.En hoe is het om onder narcose tegaan,iemand al ervaringen ermee.Mijn gebit,is niet in orde kan ook niet ik ben al denk ik 12 jaar niet meer naar de tandarts geweest en me man ook niet.terwijl ik nu 27 ben.Me gebit is totaal verwaarloost tot gisteren had ik zoiets van ja ik ga wel ooit naar de tandarts, maar nu moet het echt geboren,gisteren 2e kerstdag brak er een tand af,maar in het zicht,dus mensen kunnen het zien,ik vondt me gebit afschuwlijk,maar nu helemaal. nu zoeken op internet kom ik terecht bij CDC kliniek in Best,terwijl hun ook een mooie aanbieding ( of hoe noem je dat ) hebt lees hier onder is gekopieerd van hun website

Kunstgebit dagarrangement

All inclusive dagarrangement voor nieuwe prothese

voor slechts € 999,-

Compleet nieuwe onder-en bovenprothese met 5 jaar garantie op reparaties
Uw wensen bespreken wij in een uitgebreid persoonlijk gesprek
U luncht op onze kosten in het nabijgelegen NH-Hotel (200 meter)
U kunt gratis gebruik maken van de sauna of het zwembad van het hotel of van een fiets
In de loop van de middag is uw boven- en ondergebit klaar
Onbeperkt koffie of thee

En de prijs valt dan ook wel mee,maar hopelijk reageert iemand al is het maar om gezellig te babbelen
gr angie en mark
hello jozefien

ik hoop dat je antwoorden krijgt van mensen met ervaring. Kijk even verder op dit forum of er al iets over geschreven is. Ik heb al veel over Kerkrade gelezen b.v.
Een kunstgebit wordt volledig vergoed uit de verzekering dus let goed op of die 900 euro geen bijbetaling is en dat de kliniek het gebit bij de verzekering declareert. Je zal inderdaad extra moeten betalen voor de narcose.
Dus informeer even goed wat de prijs totaal is.
Goed dat je gaat! Sterkte! :smt006
do, 12/27/2007 - 11:27 Permalink
vV

Compleet nieuwe onder-en bovenprothese met 5 jaar garantie op reparaties

zo kan ik ook garantie geven, alle reparaties vallen toch al onder de basisverzekering.. En ga ervan uit dat dit niet alleen zonder narcose is maar ook zonder de extracties. En ga er ook vanuit dat deze aanbieding vervanging van een reeds aanwezige prothese betreft , niet het aanmeten van een nieuwe in een situatie met eigen tanden en kiezen nog aanwezig. En gebruik vooral even goed de zoekfuctie op CDC...
do, 12/27/2007 - 11:47 Permalink
Spiegeltje


Een kunstgebit wordt volledig vergoed uit de verzekering ...

Ter aanvulling: voor de meeste mensen wel, maar dan moet je wel aanvullend verzekerd zijn. Als je alleen de basiszorgverzekering hebt, geldt een eigen bijdrage van 25%.
do, 12/27/2007 - 12:45 Permalink
Angie27

Hoi.,

Effe gisteren gebeld met de kliniek cdckliniek,het is 999 euro maar het kan zijn dat er inplantaten geplaatst moet worden,en dan kost het tussen de 7500 en de 12000 euro onder narcose gaan kost daar 1500 euro alleen de narcose,das wel duur he,lievehemel is er niets anders dat mensen met angst toch naar de tandarts kunnen,ik zat zelf te denken aan de kaakspecialist in het ziekenhuis maar hoe kom je daar terecht,ik heb namelijk dubbel tanden.als ik het via de huisarts probeer krijg ik dan een doorverwijzing?? wie kan me helpen al zoveel geld heb ik ook weer niet.En wil toch een mooi gebit,want ik krijg geen werk zo,en mensen kijken me raar aan,heb zelf 2 dochtertjes van 4 en 1 moeten ook naar de tandarts maar ik ga niet mee,ik durf niet maar als ik een mooi gebit heb hoef ik me niet te schamen,en kan ik mee,dan maakt het me niet uit gr angie
vr, 12/28/2007 - 07:22 Permalink
Spiegeltje

Hoi Angie27,

We zijn op het forum niet zo scheutig met het maken van reclame voor tandartsen.

Maar als je de woorden Narcose Tandarts (jouw onderwerp!) intikt in de zoekmachine Google (http://www.google.nl) vindt je bovenaan de lijst een paar angsttandartsen die met volledige narcose werken. Op dit forum verschijnen regelmatig goede berichten hierover in de zin dat patienten tevreden waren over de behandeling. Verder heb ik er geen oordeel over. Mogelijk zijn er intussen al meer narcose tandartsen, ik heb niet het overzicht.

Negeer de gesponsorde koppelingen helemaal bovenaan de lijst.

Je bent waarschijnlijk (veel) minder kwijt dan bij de CDC kliniek

Succes en sterkte!
vr, 12/28/2007 - 12:17 Permalink
Angie27

Hoi Allemaal.Eindelijk heb ik een besluit genomen,en ik ga naar het Amaliakliniek in Kerkrade,
op 22 febrauri om 11.0 uur moet ik daar zijn,nou de eerste stap is genomen,maar heeft iemand ervaring ermee,ik zit namelijk nu veel op de website van het amaliakliniek die hebben ook een forum namelijk.Verder heb ik eigenlijk niets te melden,oja wordt het gebit wel getrokken ook al is er een ontstoken tandvlees,en dubbele tanden .gr angelique
vr, 01/04/2008 - 10:09 Permalink
MirandaO

Hallo,

Ik zit net de berichten te lezen maar kan het niet via de tandarts zelf gespeeld worden??

Ik was zelf al jaren aan t klooien met me gebit en ik ben super angstig voor de tandarts. Op een gegeven moment was er geen ontkomen meer aan omdat er kiezen gingen breken en toen ik eenmaal me hoektand kwijt raakte moest ik wel.

Ik ben naar de tandarts gegaan en heb daar me verhaal voorgelegd en hij heeft even in me mond gekeken en was het er meteen mee eens dat ik aan een prothese toe was.

Aangezien ik dus doodsangsten had voor alles wat met tandartsen te maken had heeft hij me door verwezen naar de kaakchirurg met het verzoek om alles onder narcose te trekken.

Mijn tandarts is ook tandtechnicus dus hij heeft voor mij me prothese gemaakt en anders had ik via de kaakchirurg doorgestuurd geworden om er eentje te laten maken.

Dit alles is helemaal door me zorgverzekering CZ vergoed.

Ik neem aan dat er toch wel meer tandartsen of kaakchirurgen zijn in Nederland die dit op deze manier doen???

Mijn eerste afspraak bij de kaakchirurg was 15 oktober 2007 en 19 november ben ik onder t mes gegaan.
Toen ik wakker werd en een spiegel kreeg van de verpleging en zag hoe goed het er allemaal uit zag was me eerste reactie "Dit had ik jaren eerder moeten doen".

Ik heb als een berg hier tegenop gezien maar het is me allemaal reuze meegevallen en het was zeker de moeite waard.

Volgende week moet ik terug komen om het allemaal op te laten vullen want het hangt nu een beetje los in me mond omdat me kaken aan t slinken zijn.

Ik heb er nog steeds geen spijt van en ben nog steeds superblij met me nieuwe tandjes.

Groetjes Miranda
za, 01/05/2008 - 01:51 Permalink
Angie27

Hoi bedankt voor jullie reactie, maar ik heb geen tandarts,ik heb navraag gedaan bij cz ik ben dus jongerenverzekerd ik krijg dus me gehele narcose vergoedt,+intake gesprek+450 tandarts kosten en 75% voor de protese dus alles wat ik moet betalen komt onder de 500 euro uit,en ik vindt dat is het nogal waard.Ik ga niet naar de cdc kliniek maar naar een andere kliniek in kerkrade,op 22 febrauri heb ik een intake gesprek maar ik ga vandaag bellen,als het niet eerder kan.hoe eerder ik aan de beurt kan zijn.hoe beter het is voor mijn.Houdt jullie op de hoogte groetjes angie
wo, 01/09/2008 - 08:08 Permalink
ratsjatoe

hoi angie,

Ik ben ook super bang voor de tandarts, ik ben uiteindelijk ook in kerkrade beland en dat is me super goed bevallen.
Ik ben al een aantal keer geweest en ik zou niet anders meer willen.
Het isa voor mij wel ca 2uur rijden maar dat heb ik er wel voor over.
ik ga ze straks ook maar weer eens bellen.
(heb namelijk kiespijn). De angst is bij mij zo erg dat ik gewoon ontken dat het aan mijn tanden ligt. En gewoon last heb van mijn oor........
Niet verstandig maar ja... Nu lig ik al 2 nachten wakker van de pijn dus toch maar bellen.
Maar wat betreft de amaliakliniek heb je een goede keuze gemaakt!!! ik was nu aan het zoeken naar een angsttandarts dichter in de buurt maar niets spreekt me aan... Toen kwam ik je bericht tegen en dacht meteen daar moet ik op reageren...

Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb en ik wens je veel succes met je intake en behandeling daarna want ik weet zeker dat je het doorzet zodra je er geweest bent.
di, 01/15/2008 - 05:38 Permalink
scaredycat

Bij de meeste tandverzekeringen worden verdovingen gewoon vergoed als onderdeel van
de behandeling. De NARCOSES zijn vaak voor eigen rekening, dat was bij mij ook het geval.

En het heeft bij mij goed geholpen: ik zit nu 4 jaar verder, laat COSMETISCH werk doen
aan mijn tanden, ga bijna fluitend naar de TA en heb deze week de knoop doorgehakt
en me ingeschreven bij een lokale TA. Na 13 februari hoef ik dus niet meer iedere keer
een dag vrij te nemen en 150+km (en vv) te rijden als ik naar de TA moet!
di, 01/29/2008 - 00:28 Permalink