naar de tandarts onder narcose???

Author:
Leonie
Posted:
wo, 02/12/2003 - 12:07
Hallo,

Ik zit al een tijdje met een probleem..
Ik moet nodig naar de tandarts..
Het was voor mij een enorme opluchting allerlei berichten hier te lezen over mensen die met het zelfde probleem zitten..

Ik ben werkelijk als de dood voor de tandarts. vroeger ben ik een keer geboord zonder verdoving.. daarna durfde ik niet meer.. Na heel lang zeuren hebben ze me toch overweten te halen weer naar de tandarts gegaan.. dit keer geboort mét verdoving.. Maar het was nog verschrikkelijk en het deed pijn (heb de tandarts met zijn boor uit mijn mond geslagen) en het heeft mij ervan overtuigd NOOIT meer naar de tandarts te gaan..

Natuurlijk geen verstandige beslissing en ik denk er nu anders over.. Ik wil graag naar de tandarts, maar ik durf niet..

nu las ik hier een aantal keer over een tandarts in kerkrade waarbij je geholpen zou kunnen worden onder narcose..
Is er iemand die hier meer over weet?? Mag ook een andere tandarts zijn maakt niet uit. Maar dit zou voor mij dé oplossing zijn.. Narcose is natuurlijk ook niet al te gezond maar altijd nog beter dan straks met een verrot gebit rond lopen...

Alvast heel erg bedankt!
de digitale tandarts

Het is ook mogelijk om je met een relaxerend medicijn te laten behandelen, zoals valium.

Dan zit je niet onder algehele narcose, maar maak je het toch minder mee en zal de spanning vaak ook minder zijn.

Het is goed dat er tandartsen zijn die m.b.v. narcose behandelen, maar soms kunnen mensen makkelijker behandeld worden dan ze zelf van te voren denken.

Sterkte.
vr, 02/14/2003 - 16:22 Permalink
paniekerigmeisje

dit had dus mijn verhaal kunnen zijn. bij mij werkte de verdoving ook niet! Terwijl iedereen beweerde dat ik me aanstelde en dat ik de pijn tussen mijn oren voelde! Daardoor ben ik dus ook al 4 jaar niet meer gegaan en ik ga zowiezo niet terug naar mijn oude tandarts(die ik inderdaad ook geslagen heb).
Nu heb ik ook pijn, maar ik geloof dus absoluut niet meer in het praatje, we verdoven het ff....ondertussen heb ik ook nog eens een naaldenfobie en 4 naalden en dan nog pijn hebben zit er bij mij dus echt niet meer in. Het liefst wil ik met lachgas weg gemaakt worden om zo het infuusnaaldje te "accepteren".
Waar kan ik opzoeken of zo'n angsttandarts ook bij mij redelijk in de buurt woond? Ik woon in Gelderland.
gr een paniekerig meisje
do, 11/06/2003 - 12:32 Permalink