Morgen na 6 jaar bij TA afspraak!

Author:
Yellowman
Posted:
ma, 02/18/2013 - 20:48
Hallo,

Morgen is het zover, ik mag om 15:50 bij de TA komen voor het eerst in dik 6jaar.
Maar goed nu heeft dat zijn tol ook geëist aan mijn gebit maar nu wordt ik toch wel een beetje bang, ik heb de TP ervan op de hoogte gebracht dat de tandarts niet mijn favoriete plek is om te komen, de tandartsassistente kon mij gerust stellen aan de telefoon en zij dat het wel goed kwam, ik heb ook gezegd dat ik 2 kiezen al kwijt ben, alleen de wortels zitten er nog in bij een kies bij die andere nog klein beetje tand, ik heb een holle/afgebroken kies die is zo goed als overleden, en een afgebroken kies, en 2 gaatjes tussen mijn voor tanden waarvan ik overtuigt ben dat die goed te maken zijn.

Nu schaam ik mij echter dood om morgen mijn mond open te doen, en ik ben bang dat die tandarts zich de pleuris schrikt en gaat lopen zeuren waarom ik niet eerder ben gekomen, ook ben ik bang dat er een kunstgebit in moet hoewel mijn vriendin zegt dat het wel mee zal vallen ben ik er toch bang voor.
Yellowman

Zo bij de TA geweest, was een hele lieve man die absoluut niet ging lopen zeuren waarom ik niet eerder ben gekomen hij zij dat het zijn werk was patiënten te helpen.
Hij en de assistente hebben samen foto's gemaakt en een behandelplan opgesteld, dit gaat mij een kleine 1800,- kosten en ik ben voor 500 euro 100% verzekerd, nu heb ik dit geld wel liggen maar dat terzijde, de assistente zij dat ze samen met de TA ging bepalen wat nodig is en evt. andere dingen naar volgend jaar verschuiven mocht dat lukken.

Even kort samen gevat:
Was geen negatie ervaring hele lieve TA en assistente, die alles netjes uitlegde en met me besprak, ik werd absoluut niet veroordeeld door wie dan ook, ik heb er alleen spijt van dat ik niet veel eerder ben gegaan.

Maandag 4 maart worden er 2kiezen(stompjes) getrokken, ik zal dan weer een update posten.
di, 02/19/2013 - 17:59 Permalink