Miranda veel suc6 woensdag!

Author:
ArrowGirl
Posted:
ma, 06/23/2003 - 17:13
Hoi Miranda,

Alvast ff 'n berichtje om je veel suc6 te wensen woensdag (gaat het eindelijk gebeuren! :grin: )
Laat je nog horen hoe het allemaal is geweest (en gaat) na de behandeling¿

Groetjes ArrowGirl -->
Ank

van mij ook heel veel succes morgen. moet je al vroeg? is wel te hopen. maar je moet maar zo denken, zodra ik ga slapen in de stoel merk ik nergens meer iets van en voor je het weet ben je weer wakker en zie je er perfect uit met je nieuwe tanden.
dus nogmaals succes!!!!!!
di, 06/24/2003 - 07:58 Permalink
ellis

Nou miranda ook succes gewenst van deze kant als jij klaar bent mag ik de stoel in ik moet morgen om 13:30 uur. Dan ben jij er gelukkig al vanaf.
Sterkte en wat die zenuwen betreft daar heb ik ook behoorlijk veel last van. Heb al twee dagen hoofdpijn en last van misselijkheid.

succes en strekte hoor groetjes Ellis
di, 06/24/2003 - 12:24 Permalink
miranda

Dank jullie dankjullie!

Maar jullie zeggen allemaal "straks wordt je lekker wakker met je nieuwe gebit"
Voor de behandeling ben ik niet bang, ik merk er toch niks van.
Maar ik wordt wakker met 26 gaten in mijn kaak, met daar overheen en gebit. Daar wordt je niet lekker mee wakker, lijkt me.....
Maar bedankt voor jullie suc6 wensingen hoor!!!
Groetjes en kusjes van Miranda met slechte tanden (morgen niet meer!)
Oja, om 11.15 uur ben ik aan de beurt!
di, 06/24/2003 - 21:07 Permalink
janny1970

Hoi,

Juist het wakker worden met al die gaten onder het gebit is super, omdat je dus never nooit weer last van kies/tandpijn kunt hebben en als je wakker bent heb je een mooi stel nieuwe/goede/gezonde tanden en kiezen, en heus het valt allemaal mee, echt niet te vergelijken dan bij een gewone tandarts waar je iets laat trekken, daar ben je gespannen en dat merk je dus later wel.
Je bent nu omdat je slaapt heerlijk ontspannen en dus werk je niet tegen en dat is te merken nadien, je hebt geen last van plaatselijke verdoving en pijnlijke kaken e.d.
Probeer gewoon om goed ontspannen naar de behandeling toe te gaan en dan zul je merken nadien dat het ook jou is meegevallen.

Groetjes, Janny
di, 06/24/2003 - 22:46 Permalink
miranda

Bij de narcose die ik heb gehad, zijn alle 2 de kaken ook volledig bij verdoofd. Die narcose is maar heel licht en bij elke pijnprikkel wordt je wakker.
Heb nu met Ibuprofel 600 op, alleen nog maar een wat drukkend gevoel in mijn bovenkaak. Mijn onderkaak is in orde.
En wat dat kokhalzen bij een bovenprothese betreft: Volgens mij is dat psychisch. Ik ben normaal gesproken heel gevoelig voor dat soort dingen, maar heb er nu geen last van. Wel een volle mond zeg!
wo, 06/25/2003 - 20:40 Permalink
ellis

He miranda, we hebben elkaar net mis gelopen bij de tandarts. Ik zag je wel zitten met je vriend( man) in de wachtkamer,maar wist niet dat jij het was.
Ik was er om 12:00 uur dus had eigelijk verwacht dat je al bijna klaar zou zijn. Buiten hebbben we nog met je man gesproken het wachten deed hem geen goed. Ik hoorde dat het wat zwaarder was geworden dan was verwacht ik hoop dat morgen alles met je beter gaat. Ik heb niets gevoeld en gemerkt.

Alleen mijn boven prothes valt nu steeds naar beneden als ik slik door het speeksel waarschijnlijk. Ze hadden nog wel tegen mijn vriend verteld dat mijn prothese nog opgevult moest gaan worden nou als het zo gaat dat ie steeds naar beneden valt (schrok me rot) moet die opvulling maar snel komen. Ga morgen toch even bellen om te vragen of dit normaal is.

Nou groetjes en sterkte verder daar, komt allemaal goed moet je maar denken het ergste hebben we gehad.

Groetjes Ellis
wo, 06/25/2003 - 21:25 Permalink
Excuus Truus

Ik vind het erg jammer dat ik van jullie niet weet waarom jullie uiteindelijk voor een prothese hebben gekozen? Sommigen hebben een ziekte en anderen gewoon een slecht gebit door geen of verkeerd onderhoud(net als ik)
Ik wil ook wel een gebitje maar iets houd me tegen. misschien het regelmatig moeten laten aanpassen wgens het slinken van de kaken of het kraken en klapperen, zoals bij mijn moeder.
Laatst op msn met janny gesproken en zij is heel erg tevreden, nu eindelijk een volledig gaaf gebit!
di, 08/26/2003 - 14:14 Permalink
miranda

hoi truus, ik heb alles eruit laten halen omdat het slecht was en ik bang voor de tandarts was. Dat slinken houdt na een half jaar op, daarna gaat het heeeeeel erg langzaam, dat je het bijna niet mertk. En als je moeder een klapperend gebit heeft, is ie te groot en moet ze even naar de tandarts.
Als je geen tanden meer hebt ben je op slag ook niet meer bang voor hem!!!

Suc6 en Groetjes!
do, 09/04/2003 - 21:43 Permalink