Miranda

Author:
Shimai
Posted:
za, 01/10/2004 - 08:36
Hallo Miranda, Wat zou je er van vinden om je leven weer wat draaglijker te maken (voor jouw en je medemensen) klinkt bot maar is niet zo bedoelt, ga werken aan je overspannenheid en ga ook naar kerkrade, ik ben zojuist geweest en heb inmiddels 28 nieuwe happertjes.
Is wellicht een grote stap maar lijkt me wel het beste. Je mag me mailen als je wilt hoor.
Pisces

Shamai,

Natuurlijk is dat het beste. Maar makkelijker gezegd dan gedaan. Enige idee hoe onwaarschijnlijk hoog die drempel is voor veel mensen ??? Jij hebt nu makkelijk praten, jij hebt die stap al gezet. Maar dat lukt dus niet iedereen en daar hebben ze het al moeilijk genoeg mee !

Pisces
za, 01/10/2004 - 12:36 Permalink
Shimai

Ook ik heb een psychische aandoening en heb zelfs op straat gezworven dus ik weet waar ik over praat, nu woon ik in een postmodernistisch kasteeltje en het gaat heel goed met me. Dus als je vecht dan is alles mogelijk hoor. De gang naar de tandarts en ook de gang naar vooruitgang bij een psychische aandoening, echter je moet wel je stoel uit en vechten voor jezelf, ik heb het ook gedaan!!!!!!!!!!!!!!!!
za, 01/10/2004 - 12:43 Permalink
Mirandatje

Ik weet dat je het niet bot bedoeld, zo neem ik het ook niet op. Momenteel ben ik onder behandeling van het ggz en weet dat het een lange weg is die ik nog moet gaan, maar dat heb ik er ook voor over. Ik doe alles om een gelukkig leven te leiden samen met m'n gezin. Naar kerkrade gaan lijkt mij niet meer nodig voor mij, ik ben er gisteren achter gekomen dat mijn eigen tandarts een angst tandarts in dienst heeft genomen en dat is echt een schat van een mens. Ben allang blij dat er verder bij mij geen tanden meer hoeven getrokken te worden. 19 januari moet ik weer bij haar terug komen en dan gaat ze foto's maken en uitgebreid uitleggen wat ze allemaal voor mij kan doen, maar voor zo ver ze het zo kon zien kon ze het allemaal nog wel opknappen. Ik stond gisteren wel een beetje met knikkende knieën daar maar ik ging met een gerust hart weer naar buiten

Groetjes Miranda
za, 01/10/2004 - 21:36 Permalink
Mirandatje

Opgeven doe ik zeker niet, ik doe het vooral voor mijn zoontje van 9 maanden omdat ik wil dat hij later kan zeggen dat ie een fijne jeugd heeft gehad.


Groetjes Miranda
zo, 01/25/2004 - 17:48 Permalink
Shimai

Dat is mooi maar doe het vooral voor je eigen, als je dat niet doet cijfer je jezelf weg ook jij hebt recht op een mooi leven, niet alleen je zoontje. Als het goed gaat met jouw dan komt de rest vanzelf, doe je alles voor je zoontje maar voel je jezelf ******, wat heeft het dan voor zin, dit reflecteerd zich direct op je leefomgeving hoor. Eerstens jezelf, dan de rest van de wereld.!!!!! Nogmaals succes
zo, 01/25/2004 - 17:58 Permalink