MELKKIEZEN

Author:
geert
Posted:
di, 07/01/2003 - 03:22
Ik ben 38 jaar en ontzettend bang van de tandarts. Nu ben ik geweest voor een behandeling onder narcose. Hoe is jullie ervaring want ik moet volgende week vrijdag onder "het mes". Ik ben 20 jaar niet naar de tandarts geweest en ik heb een supergebit zei de tandarst. Ik heb 3 tweevlaksvullingen nodig en tot mijn verbazing heb ik twee melkkiezen nog staan waarvan er eentje nu uit moet! Komt dit vaker voor dat er geen blijvend gebid zit. En er valt nu een enorm gat tussen mijn twee kiezen. Is daar wat aan te doen?
Biancav1

HIa,

Nu weet ik niet of je je kiezen bedoelt, maar zeer zeker komt het vaker voor dat melk kiezen niet wisselen, laat staan de rest van je gebit.

Ik zelf ben daar een groot voorbeeld van, een grote deel van mijn gebit bestaat nog uit melktanden, echter is er onder een brug element geplaatst en boven wat stiftandjes op geplakt.

Ja en nu ben je op zo een leeftijd dat de melktandjes gaan zeggen, haloo, we zijn op hih.

Bij mij is er dus nu een kies afgebrokkeld, en nee ik laat hem niet oplappen, hij mag er van mij uit ,daar ik ook nog eens een hoektand verloren heb, dus dat wordt een plaatje voor mij.

Dus ja het komt vaker voor dat een melk tand blijft zitten, en wonder boven wonder, enkele van mij hebben nog een flinke wortel eronder zitten ook.

aja apart geval hi.

Success, bianca.
zo, 07/06/2003 - 11:59 Permalink