Mag je zomaar een andere tandarts zoeken?

Author:
jocira
Posted:
za, 07/05/2003 - 01:04
Door wat verhuizingen in Nederland hebben we nu een tandarts in de regio waar we wonen. Sinds we daar komen heb ik meer last dan gemak na elk bezoek. Voorgaande keer is er een gaatje geboord in mijn verstandskies, zonder verdoving, terwijl ik altijd om verdoving vraag. Volgens tandarts was dit maar wat kleins, maar ik ben letterlijk door de grond gegaan. Nu vraag ik mij af of we een andere tandarts mogen zoeken? We zijn particulier verzekerd, geen idee of dat iets uitmaakt hoor. Alvast bedankt.
Moon

Je mag altijd een andere tandarts zoeken. (volgens mij maakt het voor tandartsen inderdaad wel wat uit of e particulier verzekerd bent of niet! Ik ben ook particulier en bij mij was het geen enkel probleem ) Dat is je eigen keuze en beslsissing. Er is geen tandarts die je met een touwtje aan zijn behandelstoel vast zo binden, om je als patient te houden. Het probleem is alleen helaas dat de meeste tandartsen geen nieuwe patienten meer aannemen en/of enorme wachtlijsten hebben.

Ik heb een aantal jaar geleden ook een andere tandarts genomen. Eerst een aantal tandartsen gebeld waar ik verhalen over had gehoord van vrienden, maar die zaten allemaal vol. Op een gegeven moment gaf een assistente een telefoonnummer van een nieuwe tandarts. Dus toen is het uiteindelijk wel gelukt!

Succes met zoeken!

[ Dit Bericht is bewerkt door: Moon op 2003-07-05 10:30 ]
za, 07/05/2003 - 10:28 Permalink